Assassin’s Creed Syndicate overal verkrijgbaar

thumbnail

Assassin’s Creed Syndicate is nu wereldwijd verkrijgbaar op de PlayStation 4 & Xbox One.

Londen, 1868. De Industriële Revolutie bevindt zich op een hoogtepunt! De Assassin-tweeling Jacob & Evie Frye staat aan de wieg van de georganiseerde misdaad, waar ze Londen van moeten bevrijden. Maak je klaar voor een bloedstollend avontuur vol actie, intriges en brute gevechten.

De game is geproduceerd onder leiding van Ubisoft Quebec*. Assassin’s Creed Syndicate introduceert een volledig nieuw arsenaal aan wapens en skills, waaronder het kukri-mes, de boksbeugel en een stokzwaard. Dit zorgt samen met Jacobs spierkracht en Evie’s stealth-skills voor de ideale combinatie voor brute gevechten. Daarnaast introduceert Ubisoft het nieuwe touwpistool waarmee je vloeiend van gebouw naar gebouw kunt navigeren en je vijanden kunt verrassen vanuit de lucht!

Breid je ervaring uit met de Season Pass. Deze zit inbegrepen in de Gold Edition van Assassin’s Creed Syndicate en bevat nieuwe missies zoals ‘The Last Maharaja’, ‘A Long Night’ en ‘Streets of London’. Daarnaast krijg je extra uitrustingen, wapens, outfits en een permanente XP Boost. Spelers die het aandurven bezoeken Londen in 1888 om oog in oog te staan met de beruchte Jack The Ripper die het dodelijke kat-en-muis-spel als geen ander speelt.

PlayStation 4 spelers worden uitgedaagd om ‘The Dreadful Crimes’ op te lossen, een serie moorden die plaatsvindt in het Victoriaanse Londen. Deze tien exclusieve missies zijn geïnspireerd op de verhalen van Penny Dreadful, een wekelijkse uitgave die erg populair was onder de werkende gemeenschap in het Londen van die tijd. Ze vertellen verhalende, fictieve en sensationele misdaadverhalen. Spelers zoeken naar aanwijzingen en moeten verschillende ooggetuigen ondervragen om zo de mysteries op te lossen.

Alle Assassin’s Creed Syndicate spelers ontvangen in november twee gratis outfits: Evie’s, op steampunk geïnspireerde, ‘Dr. Daniel’s Garments’ outfit en Jacobs ‘The Creature’s Rags’ outfit, een outfit die doet denken aan de beruchte Dr. Frankenstein.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Nee, niet echt. Budgetbak titel.

Anoniem

Hij blijft goed 😀


Naar boven
2
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x