Assassin’s Creed Pirates vaart uit

thumbnail

De nieuwste game uit de award-winnende Assassin’s Creed-serie, Assassin’s Creed Pirates is nu verkrijgbaar voor iPhone, iPod Touch, iPad en high-end Android smartphones en tablets in de App Store en Google Play voor €4,49.

Assassin’s Creed Pirates bevat, dankzij de gloednieuwe engine van Ubisoft Parijs, de mooiste 3D beelden mogelijk op mobiele apparaten. Deze engine is speciaal ontwikkeld voor de nieuwste iPad en iPhone met A7 chip met 64-bits architectuur en M7-bewegings-coprocessor en high-end Android smartphones en tablets. Voor het eerst zijn adembenemende wateren, weelderige eilanden en prachtige graphics mogelijk met enorm gedetaillerde texturen die de nieuwe visuele standaard zetten voor mobiele games.

Het is het jaar 1716, het begin van de gouden eeuw der piraten in de Caraïben. Spelers kruipen in de huid van Alonzo Batilla, een jonge en ambitieuze kapitein die aan het begin staat van een episch avontuur op zoek naar de legendarische schat van La Buse. Tijdens zijn tocht ontmoet je als Alonzo bekende boekaniers waaronder; Blackbeard, Bellamy en Hornigold. Daarnaast raakt hij verzeild in het eeuwenoude gevecht tussen de Assassins en de Tempeliers.

In Assassin’s Creed Pirates, manage je jouw eigen crew, verbeter je jouw schip, rekruteer je jouw nieuwe crewleden en ga je brute real-time zeeslagen aan om zo de meest gevreesde piraat van de Caraïben te worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box