Assassin’s Creed Pirates is de gratis app van de week

thumbnail

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Assassin’s Creed Pirates wordt gefeatured als gratis app van de week in Apple’s App Store. De vierde update voor de game is ook verkrijgbaar, met nieuwe missies en aanpassingsmogelijkheden voor jouw schip.

In het nieuwe hoofdstuk reis je af naar La Isla de la Juvented, waar je een gevangenis moet vernietigen om slaven te bevrijden. Door deze missie te voltooien speel je exclusieve beloningen vrij. Daarnaast is een nieuw beloningssysteem geïmplementeerd, waardoor je dagelijks steeds waardevollere beloningen krijgt voor het spelen van Assassin’s Creed Pirates.

Gebruik vanaf nu customisation-opties om je schip uniek te maken. Maak gevecehten nog spectaculairder en steel de show met jouw schip!

Ben je een nieuwe speler? Download dan het Starter Pack in de store en start je reis door de Caribbean aan de hand van nieuwe tutorials.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box