Assassin’s Creed Chronicles: China nu verkrijgbaar

thumbnail

Assassin’s Creed Chronicles: China, de eerste episode uit de Assassin’s Creed Chronicles trilogie is vanaf nu verkrijgbaar voor PC en is vanaf woensdag 22 april te downloaden via PlayStation Network voor PlayStation 4 en via Xbox Live Marketplace voor Xbox One.

In het 16de eeuwse China besluit de pas aangestelde Keizer Jaijing om zijn rijk te zuiveren van ieder potentieel gevaar voor zijn regime. Daar hoort ook het Chinese Assassin Broederschap bij. In de geanimeerde kortfilm Assassin’s Creed Embers vluchtte de jonge Assassin, Shao Jun, naar het westen om haar training te voltooien bij niemand minder dan Ezio Auditore. Nu keert ze terug naar China om haar vermoorde broeders te wreken en het Chinese Broederschap te redden.

In Assassin’s Creed Chronicles: China kruip je in de huid van Shao Jun. Haar verhaal neemt je mee doorheen heel China en brengt je op plaatsen zoals de haven van Macau, de Maijishan grotten, de Verboden Stad en de Chinese Muur. Om haar doel te bereiken gebruikt de jonge Shao haar snelheid en sluiptechnieken in combinatie met een dodelijk wapenarsenaal. Met onder andere een jian zwaard, een verborgen schoenmes en dodelijke rope darts neemt ze wraak op het regime van keizer Jaijing.

Assassin’s Creed Chronicles is ontwikkeld door Climax Studios, in samenwerking met Ubisoft Montreal, en laat je in de huid kruipen van een Meester Assassin in 2.5D. Climax Studions voegt de traditionele 16de eeuwse Chinese schilderkunst samen met hedendaagse impressionistische invloeden wat de indruk geeft dat je in een levend schilderij rondsluipt.

Assassin’s Creed Chronicles: China wordt gevolgd door Assassin’s Creed Chronicles: India, in het 19de eeuwse Indië tijdens het Sikh-regime, en Assassin’s Creed Chronicles: Russia dat plaatsvindt tijdens de nasleep van de Rode Oktoberrevolutie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box