Assassin’s Creed Brotherhood beta-datum bekend, PC-versie komt later

thumbnail

Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat de multiplayer beta van Assassin’s Creed: Brotherhood lanceert op 8 oktober aanstaande. Daarnaast weet men ook te melden dat de PC-versie uitgesteld is. Het is niet de eerste keer dat Ubisoft de PC-versie van Assassin’s Creed uitstelt. Ook het vorige deel in de franchise werd op het platform al eens uitgesteld. De game zal pas in 2011 verschijnen voor de PC. De beta van de multiplayer zal 9 verschillende karakters met zich meebrengen en 2 maps, te weten Rome en Castel Gandolfo. Er kunnen 8 spelers tegelijk aanwezig zijn in de 2 modi die beschikbaar zullen zijn, te weten de Alliance mode en Wanted.

Update

Vandaag maakt Ubisoft bekend dat de Assassin’s Creed Brotherhood Multiplayer bèta vanaf 4 oktober 2010 exclusief beschikbaar is voor PS3. Dit geldt voor iedereen die de game besteld heeft, voor zowel de normale, de Auditore als de Codex Editie.

In de Multiplayer bèta kunnen spelers uit negen verschillende personages kiezen zoals de doctor, de priest, de executioner of de courtesan. Maak als speler gebruik van de unieke en dodelijke wapens van de personages en ontdek hun karakteristieke moves.

Nu kan je als speler met maximaal acht spelers tegelijk op allerlei verschillende manieren jouw doelwitten uitschakelen in twee verschillende gamemodi:

Wanted – Schakel de aangewezen doelwitten uit en probeer hiermee de hoogste score te halen terwijl er door de andere spelers op jou gejaagd wordt. Alliance – Werk samen met een andere speler om contracten aan te nemen en tegenstanders met z’n tweeën uit te schakelen.

Beide modi zijn speelbaar in twee verschillende maps die zich bevinden in Rome en het Gandolfo Kasteel.

De release van Assassin’s Creed Brotherhood staat gepland op 18 november 2010 voor Xbox 360 en PS3. De PC versie zal in Q1 2011 verschijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  moet je de beta winnen of krijgen of voor inschrijven of komt die gewoon op PSN Store of marketplace… en voor de mensen die alleen een pc hebben.. jammer voor jullie


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx