Asda verlaagt wederom de prijs van de Wii U

thumbnail

Asda heeft de tweede prijsverlaging voor de Nintendo Wii U gelanceerd. Het gaat om de tweede verlaging van dit jaar. In maart begon de retailer de prijs al omlaag te zetten van 249 naar 199 Pond. De Premium-versie ging van 299 naar 249 Pond. Inmiddels is de prijs weer 50 Pond verlaagd, naar respectievelijk 149 en 199 Pond voor beide units. Of het gaat om een permanente prijsverlaging is niet bekend.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Toch kan ik het apparaat aanraden. Er zijn alleen te weinig games voor om lang mee zoet te zijn. Dat is gewoon het grote probleem. Ik verwacht toch echt zodra de grotere franchises eraan komen dat het wel wat beter zal gaan, maar het succes van de Wii zullen ze niet meer evenaren.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Imho, wait and see is het de beste optie, wie weet met nieuwe super smash, en nieuwe spel van Monolith Soft.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Damn, dat gaat wel hard. Mogen zie hier in NL ook wel doen. Misschien dat ik volgend jaar dan 1 haal als er wat fatsoenlijke games voor uit zijn 8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Het is treurig gesteld met de Wii U. Volgens mij wordt dit ‘n beetje het Wii-verhaal, maar dan zonder goede launch. Jammer voor Nintendo. De goede GameBoy-tijden zijn wel voorbij.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box