Arc System Works opent Europees kantoor

thumbnail

Arc System Works heeft een kantoor geopend in Europa. De nieuwe vestiging is gevestigd in Parijs en maakt deel uit van de expansiestrategie van het bedrijf. Men wil meer voeten aan de grond krijgen in ons continent.

Arc System Works Europe zal zich richten op marketing, promotie, klantenservice, licentieverlening, lokalisatie en de ontwikkeling van nieuwe IP- en zakelijke gebieden. Het bedrijf, bekend van games als Guilty Gear en BlazBlue, wil na 36 jaar succes internationaal verder groeien en zijn aanwezigheid in Europa versterken.

Arc System Works is een Japans ontwikkelaar en uitgever van videogames, opgericht in 1988. Arc System Works staat bekend om zijn unieke stijl van cel-shaded 2D-graphics en complexe, diepgaande gameplay-mechanieken die geliefd zijn bij fans van het genre. Naast hun originele creaties, heeft het bedrijf ook gewerkt aan titels voor andere franchises zoals “Dragon Ball FighterZ” en “Granblue Fantasy: Versus”. Dankzij hun toewijding aan kwaliteitsvolle en visueel indrukwekkende games, hebben ze een sterke reputatie opgebouwd in de game-industrie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx