Apex Legends: Resurrection vervolgt Revenant’s missie in ‘Kill Code: Part 3’

thumbnail

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag het derde deel van de Apex Legends-miniserie ‘Kill Code’ uitgebracht. Dit jaar heeft de serie zowel binnen als buiten het spel de wereld van Apex Legends uitgebreid onderzocht. Hierdoor zijn de deuren geopend naar het overkoepelende verhaal en krijgen spelers meer inzicht in de onzekere toekomst waar sommige Legends mee geconfronteerd gaan worden.

Gedurende Kill Code: Part 1 en Kill Code: Part 2 volgen we Loba en diverse Legends terwijl ze op zoek zijn naar het hoofd van Revenant. In Kill Code: Part 3 lokaliseren ze het hoofd en slaan ze de handen ineen met een onverwachte bondgenoot om het veilig te stellen. Maar geen enkele overval verloopt zoals gepland en de Legends worden meegesleept in een wanhopige strijd om te overleven.

Apex Legends: Resurrection is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx