Apex Legends: Ignite is nu beschikbaar

thumbnail

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Ignite uitgebracht, de nieuwste grote update voor de bekroonde hero shooter. Spelers kunnen hun teamgenoten nu ondersteunen met Conduit, de nieuwe Legend wiens schildvaardigheden voor een vurige overwinning kan zorgen. Dit alles terwijl zij een dodelijkere variant van de Storm Point-map doorkruisen. Tevens zijn alle accounts nu voorzien van cross-progressie, extra handig voor spelers die aan de slag gaan met de Ignite Battle Pass om cosmetische items te ontgrendelen.

Met de gloednieuwe Ignite Battle Pass kunnen Legends naar de overwinning racen in de “Godly Speed”-skin van Octane. Ook kunnen ze pronken met Epic-skins van zowel Conduit, Wattson als Newcastle. Bovendien is het mogelijk om nieuwe emotes te ontgrendelen en Weekly Challenges te voltooien om nieuwe banner frames, emotes, weapon charms, stickers en meer te verdienen. Op Level 100 en 110 ontgrendelen spelers respectievelijk de “Grace of Odin” en “Wrath of Fenrir” Reactive-skins van Rampage. Spelers die de Premium Bundle aanschaffen, krijgen automatisch toegang tot de eerste 25 levels en items – waaronder de “Sly Sovereign” en “Gilded Age” Legendary-skins van Rampart. Welk pad spelers ook kiezen, ze gaan hoe dan ook vlammen in hun weg naar de overwinning.

Apex Legends: Ignite is nu beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op X (voorheen Twitter), Instagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx