Apex Legends heeft meer dan 100 miljoen spelers wereldwijd

thumbnail

Vandaag hebben EA en Respawn Entertainment bekendgemaakt dat hun bekroonde Battle Royale-game Apex Legends de magische grens van 100 miljoen unieke spelers heeft overtroffen. Het is een gedenkwaardige mijlpaal na het recente tweejarig jubileum van de game in februari 2021. Respawn ziet het dan ook als de ultieme beloning voor hun toewijding aan de ontwikkeling van de game via continue en innovatieve updates, en het diepgaande en geliefde achtergrondverhaal waarin fans elk seizoen weer helemaal kunnen opgaan.

Bekijk hier een bijzondere video ter ere van de mijlpaal van 100 miljoen spelers die EA en Respawn hebben gepubliceerd om de community te bedanken.

Apex Legends is winnaar van de best multiplayer game awards van 2019 van BAFTA en The Game Awards. Met een gevarieerde selectie van 16 Legends, drie continu veranderende maps, seizoensevenementen en nog vele malen grotere updates op de planning, blijft Apex Legends spelers een verfijnde en ongeëvenaarde competitieve ervaring bieden. De komende dagen zal het team tof nieuws over de franchise onthullen. De game betreedt dan een nieuw tijdperk – eentje die verder gaat dan enkel Battle Royale!

Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op Twitter-Instagram- en YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box