Anno 2205 is vanaf 3 november beschikbaar op PC

thumbnail

Liefhebbers van strategische stedenbouwsimulatie-games kijken er al jaren naar uit: de release van Anno 2205, het zesde deel uit de succesvolle gameserie. Net als de populaire voorganger Anno 2070 speelt dit nieuwste deel zich af in de toekomst. Dit keer ligt de uitdaging echter niet alleen op aarde. Om jouw steden uit te laten groeien tot machtige metropolen zul je dit keer namelijk de ruimte in moeten om daar de benodigde grondstoffen te delven. Anno 2205 is vanaf 3 november beschikbaar op PC.
Machtsstrijd op de Maan
In Anno 2205 ben jij de leider van een revolutionaire ontwikkelingscorporatie. Je belangrijkste taak is om de wereldbevolking gelukkiger te maken. Dat doe je door futuristische steden te bouwen die aan alle denkbare behoeftes voldoen. Het isotoop Helium-3 speelt daarbij een sleutelrol, maar is alleen te vinden op de Maan. Ben jij de eerste die een maanbasis bouwt en Helium-3 naar onze planeet brengt?

Uitdagende gameplay
Alsof het opbouwen van één stad al niet uitdagend genoeg is worden je strategische skills in Anno 2205 maximaal op de proef gesteld. Dankzij de nieuwe sessie-modus is het namelijk mogelijk om op meerdere eilanden tegelijkertijd te spelen en je steden onderling te verbinden. Zo ontstaan er handelsroutes waar je van profiteert, maar zul je ook steeds je aandacht slim moeten verdelen.

Ongekende grootsheid en visuele perfectie
Anno 2205 doet meer dan alleen het uitdagen van je strategische inzicht. Het biedt je een enorme wereld, waarin je steden kunt opbouwen die je voorstellingsvermogen ver te boven gaan. Bovendien zijn de visuele details daarbij zo geperfectioneerd dat je continu versteld staat van je eigen bouwwerken. Maar blijf niet te lang staan dromen, er moeten nieuwe steden en maanbases worden gebouwd!

Anno 2205 is vanaf 3 november verkrijgbaar in drie PC-versies: de Standard Edition die de volledige game-ervaring bevat, met daarnaast ook de Gold en Collector’s Editions die de ervaring met aanvullende content nog verder verrijken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box