Anarchy Reigns verschijnt in juli 2012

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag aangekondigd dat het binnenkort verwachte third-person multiplayervechtspel ANARCHY REIGNS nu op 3 juli 2012 in de VS, op 6 juli 2012 in Europa en op 5 juli 2012 in Australië verkrijgbaar zal zijn. De langverwachte volgende titel van de veelgeprezen ontwikkelaar PlatinumGames wordt speciaal voor alle consolekrachtpatsers uitgebracht op het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation 3 computer entertainment systeem.

“ANARCHY REIGNS tilt het vechtgenre naar nieuwe hoogten. We hebben besloten om meer tijd te nemen, zodat we een nog completere knock-outervaring kunnen leveren. Ik kan nog niet veel zeggen, maar het heeft iets te maken met schaal. Laten we het erop houden dat traditionele gevechten van een tegen een of twee tegen twee nu definitief tot het verleden behoren…”, aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing bij SEGA West.

ANARCHY REIGNS is nu in juli 2012 verkrijgbaar voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft en het PlayStation 3 computer entertainment systeem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box