Amsterdam gastheer Yu-Gi-Oh! Wereld kampioenschap 2011

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH heeft de locatie aangekondigd voor het Yu-Gi-Oh! wereldkampioenschap. De negende editie van het evenement komt in 2011 naar Europa. In het weekend van 13-14 augustus zal de Westergasfabriek in Amsterdam onderdak bieden aan de duellisten van over de hele wereld.

De Westergasfabriek is gastheer voor de fans van de Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME en Nintendo DS games. De 26 beste spelers van de wereld worden over acht rondes in een knock-out wedstrijd uitgedaagd om hun vaardigheden aan elkaar te meten. Het zelfde geldt voor de 12 beste spelers van KONAMI’s Yu-Gi-Oh! 5D’s World Championship 2011: Over The Nexus.

Van de 26 Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME spelers komen er vier uit Europa. Deze winnaars worden bepaald bij het Europese kampioenschap in Madrid op 16 en 17 juli. De winnende vier krijgen hun reis en onderkomen in Amsterdam betaald waar zij tegenover hun rivalen staan uit Amerika, Azië en Oceanië. Het tweedaags evenement is ook toegankelijk voor publiek. Met een leuk aanbod aan activiteiten voor de fans van de langlopende serie. Zo zullen er onder andere kleinere toernooien plaatsvinden, waar iedereen aan kan deelnemen, is er een filmzaal en een aanbod van speciale souvenirs.

“We zijn zeer trots om gastheer te zijn van het felbegeerde Yu-Gi-Oh! Wereldkampioenschap in Europa,” verteld Kunio Neo, President van Konami Digital Entertainment GmbH. “ Na het grote succes van de Finale in Berlijn een paar jaar geleden, kijken we er naar uit om de beste Yu-Gi-Oh! spelers te zien strijden door hun vaardigheden te meten aan hun leeftijdsgenoten. Het wordt een fantastisch weekend voor alle Yu-Gi-Oh! fans.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x