AGON by AOC breidt samenwerking met het snelgroeiende FURIA Esports-team uit

thumbnail

AGON by AOC, het toonaangevende merk voor gaming-monitoren en IT-accessoires, heeft vandaag met trots aangekondigd de samenwerking met FURIA Esports uit te breiden. De samenwerking is begonnen op lokaal niveau in São Paulo en gaat nu de hele wereld over. Dit weerspiegelt de dynamische groei en toenemende populariteit van FURIA.

De wereld van FURIA
FURIA is opgericht in 2017 en groeide al snel uit tot een fenomeen in de esports-wereld. Het team heeft alle verwachtingen overtroffen door de halve finale te bereiken tijdens de IEM Rio Major 2022. FURIA heeft ervaring met games, zoals Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends, Valorant, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends, Super Smash Bros en verschillende racegames. Als beste esports-team heeft FURIA de ‘Prêmio eSports Brasil’ ontvangen in 2020 en 2021. Dit is de grootste esports-prijs van Latijns-Amerika. Met een indrukwekkende line-up van meer dan 10 rosters, waaronder een volledig vrouwelijk CS:GO-team, meer dan 80 professionele atleten en ondersteuning door meer dan 215 toegewijde medewerkers, blijft FURIA nieuwe wegen inslaan.

Vandaag de dag heeft FURIA drie kantoren in São Paulo, Los Angeles en Boca Raton, een experience store in Wynwood en een trainingscentrum in Malta voor FURIA-teams die in Europa uitkomen. Ook beschikt de organisatie over geavanceerde trainingen en academy-teams, die hulp bieden om nieuw talent te ontdekken, ontwikkelen en behouden. Deze aanpak heeft tot ongekende kijkcijferrecords geleid en trok in 2022 maar liefst 8,2 miljoen kijkers van over de hele wereld. FURIA is een bewezen trendsetter op het gebied van interactie met esports-fans. Zo heeft de organisatie een flink aantal volgers weten te behalen bestaande uit vooral jonge mensen in de leeftijdscategorie 25-34 jaar. FURIA organiseerde voor hun volgers het ‘Casa FURIA’-evenement tijdens de Rio Major 2022 en IEM Rio 2023. Tijdens dit evenement werd de rijkdom van de Braziliaanse cultuur gevierd middels dagelijkse uitzendingen van FURIA en verschillende muziekacts.

Het gamelandschap verbeteren
Door de uitgebreide samenwerking met AGON by AOC worden alle teams en spelers op de esports-evenementen van FURIA uitgerust met AGON by AOC-producten. Zowel competitieve gaming-monitoren uit de AGON- en AGON PRO-series als state of the art AOC Gaming-randapparatuur worden gebruikt. Deze superieure apparaten bieden bliksemsnelle responstijden, hoge verversingssnelheden en de beste ergonomie. Samen zorgt dit voor een uitzonderlijke game-ervaring en geeft het spelers van FURIA een ongeëvenaard voordeel ten opzichte van hun tegenstanders. De inzichten die worden opgedaan, helpen vervolgens de technische teams van AGON by AOC om hun apparatuur nog verder te ontwikkelen. Tot slot gaat AGON by AOC wereldwijd prominent te zien zijn op evenementen, platformen en truien van de esports-teams van FURIA.

“Onze initiële samenwerking was het bewijs van ons geloof in het potentieel van FURIA om te groeien binnen het esports-landschap”, zegt Mayra Fukasawa de Almeida, AOC Global Marketing Manager. “We zijn blij dat we FURIA nu op wereldwijde schaal kunnen ondersteunen en geloven dat onze geavanceerde gaming-technologie een essentiële rol gaat spelen in hun voortdurende succes”. Jaime Pádua, mede-oprichter en CEO van FURIA, voegt hieraan toe: “De onvoorwaardelijke steun van AGON by AOC is essentieel geweest voor onze reis tot dusver. Onze teams hebben optimaal gepresteerd dankzij hun baanbrekende technologie. Deze uitbreiding naar een wereldwijde samenwerking maakt de weg vrij voor een nog mooiere toekomst voor onze spelers en fans.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx