Adidas brengt met 505 Games miCoach naar console

thumbnail

505 Games, de internationale uitgever van videogames, kondigt vandaag de langverwachte release aan van de adidas miCoach console game. De game is vanaf juli beschikbaar op Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft, alsmede op Sony PlayStation 3.

miCoach is het persoonlijke trainingssysteem van adidas voor atleten van alle leeftijden en ieder ervaringsniveau. Gebruikers kunnen trainingsplannen ontwikkelen op basis van de door henzelf gekozen sportactiviteiten, hun trainingsvoortgang bijhouden en coaching feedback krijgen. miCoach is beschikbaar voor de sporten voetbal, hardlopen, tennis, basketbal, rugby en american football.

De videogame adidas miCoach biedt een meer technische sporttraining aanpak dan de reguliere ‘fitness’ games voor de console systemen. Met de Kinect voor Xbox 360 sensor en PlayStation Move wordt een volledig door lichaamsbewegingen aangedreven besturing en optische lichaams trackingsoptie geboden. Spelers kunnen samen met hun sporthelden trainen en meer dan 400 oefeningen uitvoeren. adidas miCoach is de eerste toepassing voor consolesystemen, waarmee je een professioneel trainingsprogramma onder begeleiding van je favoriete topsporter kunt volgen. Met de uitgebalanceerde trainingsschema’s, feedback van jouw sportheld en leuke minigames ben je sneller dan ooit in vorm!

Via mobiele apparaten en micoach.com kunnen spelers gebruik maken van het miCoach systeem, het trainingsprogramma naar hun huiskamer brengen en de prestaties in deze uitdagende game bijhouden. De resultaten kunnen gedeeld worden via Facebook of Twitter.

miCoach bevat 18 van adidas wereldwijd beroemde topatleten uit zes verschillende sporten, waaronder Kaka, Dwight Howard, Manuel Neuer, Jessica Ennis, Jose Mourinho, Ana Ivanovic, Will Genia en Eric Berry.

Simon Drabble, Director van de miCoach business unit voor adidas: “We vinden het geweldig om de miCoach console game uit te brengen. Samen met je helden te kunnen trainen is een geweldige en uitdagende manier om jezelf te verbeteren in je tak van sport of om je trainingsdoelen helpen te halen.”

De miCoach game is 1 ½ jaar in ontwikkeling geweest bij de Britse ontwikkelaar Chromativity (voormalig Lightning Fish Games) onder exclusieve licentie van adidas. adidas miCoach wordt begin juli uitgebracht door Easy Interactive in de Benelux. Consumentenadviesprijs:€ 39,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx