Activision onthult de online game ‘Battle for the Allspark v2’ van Transformers

thumbnail

Activision, Inc. is op zoek naar gamers die mee willen doen aan de strijd om wereldoverheersing in de webgame Battle for the AllSpark V2. De game komt vandaag uit op www.TransformersGame.com, de officiële website van de videogame Transformers: Revenge of the Fallen, ontwikkeld onder licentie van Hasbro, Inc. Fans die aan de oproep gehoor geven kunnen zich bij de AUTOBOTS of DECEPTICONS voegen en het in real-timeuitdagingen opnemen tegen andere spelers over de hele wereld in een strijd om de AllSpark en het lot van de wereld.

Creëer je eigen TRANSFORMERS-personage en pas hem helemaal aan je eigen stijl aan. Met dit personage ga je online de strijd aan in deze strategiegame. Je kunt uit verschillende aanvallen en verdedigingen kiezen in real-timegevechten die uit verschillende ronden bestaan. Daarnaast zijn online geheime codes verborgen, waarmee je je personages kunt upgraden.

“De game Battle for the AllSpark V2 bevat meer uitdagingen en levert nog meer plezier dan ooit tevoren voor onze altijd groeiende en fanatieke TRANSFORMERS-community die in 2007 het licht zag. We vinden het fantastisch dat we de fans weer kunnen oproepen voor de strijd, zodat ze het universum kunnen verkennen voor de officiële release van Transformers: Revenge of the Fallen op 23 juni,” aldus Rob Kostich, hoofd marketing gelicenseerde eigendommen vanActivision Publishing, Inc. “In Battle for the AllSpark V2 kun je als AUTOBOT of DECEPTICON spelen. Kies je favoriete personage en pas hun vaardigheden aan, met als doel volledige online wereldoverheersing.”

De videogame Transformers: Revenge of the Fallen is gebaseerd op de live-actiefilm van DreamWorks Pictures en Paramount Pictures in samenwerking Hasbro, die op 24 juni 2009 in première gaat.* Kies je favoriete AUTOBOTS of DECEPTICONS uit een grote selectie diverse, speelbare TRANSFORMERS, elk met hun eigen vaardigheden en wapens. De game speelt zich af op verschillende unieke omgevingen over de hele wereld zoals Caïro en Sjanghai. Schakel zonder haperen over van robot naar voertuig, terwijl je vechtend door intense, bloedstollende levels rijdt en vliegt en de boel opblaast. Als het spel voor 1 speler hebt gespeeld, kun je nu voor het eerst online gaan en het tegen vrienden opnemen in de gloednieuwe multiplayerspellen.

De videogame Transformers: Revenge of the Fallen wordt ontwikkeld door Luxoflux voor het Xbox 360 videogame en entertainment systeem van Microsoft en het PLAYSTATION3 computer entertainment systeem en heeft een PEGI classificatie van 12+. De Windows PC-versie wordt ontwikkeld door Beenox Studios en heeft ook een PEGI classificatie van 12+. De speciale versies voor de Wii en het PlayStation2 computer entertainment systeem worden ontwikkeld door Krome Studios en hebben een PEGI classificatie van 12+. Twee unieke AUTOBOT- en DECEPTICON-versies voor de Nintendo DS worden ontwikkeld door Vicarious Visions. Deze hebben een PEGI classificatie van 7+. De versie voor het PSP (PlayStation Portable) systeem wordt ontwikkeld door Savage Entertainment en heeft een PEGI classificatie van 7+.

In de langverwachte film ‘Transformers: Revenge of the Fallen’die op 24 juni 2009 in première gaat, neemt Sam Witwicky (Shia LaBeouf) het opnieuw samen met de AUTOBOTS op tegen hun aartsvijanden, de DECEPTICONS. De regie is in handen van Michael Bay en het script is geschreven door Ehren Kruger & Roberto Orci & Alex Kurtzman. DreamWorks Pictures en Paramount Pictures presenteren, in samenwerking met Hasbro, een productie van di Bonaventura Pictures Production en Tom DeSanto/Don Murphy, de Michael Bay-film ‘Transformers: Revenge of the Fallen’ met Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson en John Turturro. De film wordt geregisseerd door Michael Bay en het script is geschreven door Ehren Kruger & Roberto Orci & Alex Kurtzman. Gebaseerd op de actiefiguren van Hasbro’s Transformers. Geproduceerd door Don Murphy & Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventura en Ian Bryce. De uitvoerende producenten zijn Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner en Mark Vahradian. Voor deze film bestaat nog geen leeftijdsadvies.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Kan niet wachten!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Krijgt Wii eindelijk een third-party game dat ook op PS3 en X360 verkrijg baar is ! Nou dat is een :clap: waard

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Gruwelijk op de Wii!!!!!!!! Lekker online potje knallen en, wie weet WiiSpeak erbij!!!!! Ik kan niet wachten tot het zover is op Transformers day 24-06-09. Ik ga gelijk de game erbij nemen & op naar de film!!!!!!! Mazzels.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx