Activision maakt details bekend rondom content Guitar Hero II

thumbnail

Activision Inc. maakte recent de details bekend van de downloadbare content voor Guitar Hero II voor het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft. Activision komt daarmee tegemoet aan de enorme vraag naar extra materiaal op community-sites en forums. De fans kunnen negen songs van de eerste Guitar Hero downloaden van Xbox Live Marketplace. Iedere maand komen er nieuwe songs en andere spectaculaire content beschikbaar. De eerste downloads bestaan uit de volgende vingerverstuikende tracks:

Guitar Hero – Track Pack 1

* Bark at the Moon (bekend van Ozzy Osbourne)
* Hey You (bekend van The Exies)
* Ace of Spades (bekend van Motorhead)

Guitar Hero – Track Pack 2

* Killer Queen (bekend van Queen)
* Take It Off (bekend van The Donnas)
* Frankenstein (bekend van The Edger Winter Group)

Guitar Hero – Track Pack 3

* Higher Ground (bekend van de Red Hot Chili Peppers)
* Infected (bekend van Bad Religion)
* Stellar (bekend van Incubus)

Alle tracks zijn geschikt gemaakt voor Guitar Hero II. Speel ze samen met anderen, waarbij je kunt kiezen voor de leadgitaar, slaggitaar en basgitaar. Download de songs in pakketten van drie voor 500 punten per pakket. Daarnaast kun je de identiteit van je favoriete gitaarheld aannemen met de exclusieve themapakketten van 150 punten en de gamer-afbeeldingen die beschikbaar zijn voor 100 punten.

“We vinden het fantastisch dat we downloadbare content kunnen aanbieden via de Xbox Live Marketplace”, aldus Tim Riley, uitvoerende van de wereldwijde muziekafdeling van Activision Inc. “We hebben nauw samengewerkt met de beste platenmaatschappijen, muziekuitgevers en bands om de vetste tracks beschikbaar te kunnen stellen aan onze fans.” Riley vervolgt: “We zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om de beste muziek een rol te laten spelen in onze games. Het is voor het eerst dat een uitgever een game maakt waarvoor je muziek kunt downloaden die je vervolgens weer kunt afspelen in de game. Dit is niet alleen een nieuwe bron van inkomsten voor muzikanten, we geloven ook dat dit type content de muziekverkoop omhoog stuwt. Het biedt ons verder de kans om in samenwerking met de platenmaatschappijen nieuwe artiesten onder de aandacht te brengen. Bovendien kunnen onze trouwe fans ervaren hoe het voelt om een popster te zijn.

Guitar Hero II bevat een uitgebreide lijst van meer dan 70 vingervlugge gitaarklassiekers, waaronder 10 tracks die exclusief zijn voor de Xbox 360. De game gaat er flink tegenaan met een breed aanbod van oorverdovende rock, personages die zijn gemodelleerd in HD, vrij te spelen gitaren en verschillende speltypen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx