Activision kondigt Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief aan

thumbnail

Activision Publishing, Inc. kondigt vandaag aan dat Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief vanaf 12 februari 2010 in de winkel ligt. Deze DS-game is gebaseerd op het populaire fantasyboek van Disney-Hyperion en de langverwachte film van 20th Century Fox. De game is een tactisch rollenspel voor Nintendo DS waarin je als Percy Jackson en de andere halfgoden strijdt om te overleven in een wereld waar wraakzuchtige Griekse goden heersen.

Percy Jackson is de zoon van Poseidon, de god van de zee. Zijn leven is in gevaar vanwege jaloezie en angst over zijn krachten en afkomst. In Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief speur je heel Amerika af op zoek naar de bliksemschicht van Zeus. Je stelt het beste team samen en neemt het op tegen meedogenloze vijanden. Percy wordt geholpen door zijn vrienden Annabeth, Grover en vele andere bondgenoten, ieder met hun eigen goddelijke krachten en specialiteiten. Het is van levensbelang om de juiste teamgenoten mee te nemen in de strijd, want je kunt de vaardigheden van de verschillende personages eindeloos combineren zodat ze elkaar perfect aanvullen.

“Rick Riordans Percy Jackson-boeken staan al meer dan 120 weken in de bestsellerlijsten voor kinderboeken van de New York Times en de film staat hoog op de verlanglijstjes voor 2010”, aldus David Oxford van Activision Publishing. “Het is een eer om aan zo’n populair project te werken. We bouwen voort op de elementen waar de fans van houden en maken een fantastische game die je onderweg kunt spelen.”

“De film zit vol actie, dus een game sluit daar heel natuurlijk op aan”, zegt Chris Columbus, de regisseur van Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief. “Activision was de ideale partner om het boek op een andere manier tot leven te wekken.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx