Activision komt met details rondom X-Men Origins: Wolverine

thumbnail

Activision Publishing, Inc. geeft nieuwe details vrij van X-Men Origins: Wolverine, de game met in de hoofdrol één van de meest populaire Marvel personages ooit. Het computerspel, dat gepland staat voor een release in mei 2009, komt tegelijkertijd met de wereldwijde release van de Twentieth Century Fox film X-MEN ORIGINS: WOLVERINE, ook gebaseerd op het beroemde Marvel personage.

Afkomstig van de prijswinnende studio Raven Software, stelt de computerspel spelers in staat om de gekwelde herkomst van Wolverine te ervaren, zijn ontsnapping van het Weapon X instituut in de jungles van Afrika te beleven en veel meer. Het computerspel is momenteel in ontwikkeling voor Xbox 360 videogame- en entertainment systeem, PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem, Windows PC, Wii-systeem, Nintendo DS, het PlayStation 2 computer entertainment systeem en het PSP (PlayStationPortable)-systeem.

De game heeft nog geen PEGI-classificatie. ” Met Raven Studios hebben we een geweldig team aan het roer staan, die zonder twijfel een typische en personagegetrouwe Wolverine videogame zullen maken waar de fans naar verlangen”, laat Rob Kostich weten, vice president global brand management, Activision Publishing, Inc. “X-Men Origins: Wolverine brengt Wolverine tot leven met zijn unieke vaardigheden zoals zijn brute kracht, helende mutantenkracht, onverwoestbare klauwen en skelet van adamantium in een geweldige speelervaring die past bij een van de meest populaire personages aller tijden.”

X-Men Origins: Wolverine is een episch actie-avonturenspel waarin een aan het Wolverine personage trouwe gameplay-ervaring de spelers meeneemt naar het verhaal dat in de film wordt verteld, maar tevens de verhaallijn verder uitdiept. Op verschillende bestaande locaties zal de game spelers uitdagen om hun dierlijke instinct aan te spreken wanneer ze verborgen gevaren ontdekken, zal er gejaard worden op vijanden om deze te verslaan en zullen gamers zich storten in lastige situaties terwijl ze de waarheid leren over het tragische verleden van Wolverine. Met onverwoestbare adamantium klauwen stort de toekomstige X-Man zich in razendsnelle gevechten, ontwijkende manoeuvres, combinatieaanvallen met diepgang en vele verschillende meedogenloze ‘finishing moves’. Wolverine brengt niet alleen enorme schade toe, hij krijgt zelf ook veel schade te verwerken, maar dankzij zijn helende mutantenkracht herstelt hij voor de ogen van de speler.

De titel is in ontwikkeling bij Raven Studios en Amaze Entertainment.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x