Aandeelhouders willen CEO van Sony weg hebben

thumbnail

Aandeelhouders van Sony willen dat Sony CEO Howard Stringer zich terug trekt van zijn positie. Volgens informatie zouden aandeelhouders van het concern gemeld hebben dat het vertrouwen in Sony is gedaald nu de recente PlayStation netwerk hacks hebben plaatsgevonden. Aandeelhouders willen nu dat de CEO zijn positie ter beschikking stelt om het vertrouwen terug te kunnen winnen. In een reactie liet de Sony baas weten dat 90% van de PSN-gebruikers terug gekeerd is op PSN en dat het vertrouwen weer is gestegen na de terugslag.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Natuurlijk zijn ze eindverantwoordelijke, maarja, moet de president van de VS weg omdat vliegtuigen in de twin towers vliegen. Je kunt voorzorgsmaatregelen treffen, maar sommige dingen kun je niet 100% uitsluiten. En voordat is bewezen dat Sony niet fatsoenlijk heeft beveiligd vind ik dat dit voorbarige conclusies zijn. En bewezen in de rechtbank en niet die geruchten die rond gaan en niet bewezen zijn. Door een CEO te vervangen krijg je ook niet sneller vertrouwen terug, omdat het merk Playstation voor de consument weinig met de CEO’s te maken heeft. Bijna niemand weet wie de CEO’s zijn dus om die… Lees verder »

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Yup, weg met Stringer, Tretton en Hirai! Stelletje falers bij elkaar die alleen maar incompetentie en arrogantie uitstralen.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Niet echt nodig als je het mij vraagt…


Naar boven
3
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x