Pathé vertoont exclusief eerste twee afleveringen Star Wars: THE ACOLYTE

thumbnail

Wéér goed nieuws voor alle Star Wars-fans! Na de Star Wars Marathon ter ere van het 25-jarige jubileum van The Phantom Menace, komt de gloednieuwe Star Wars-serie The Acolyte exclusief naar het grote doek van Pathé. Op maandagavond 3 juni worden de eerste twee afleveringen van de serie vertoond. Dit is een bijzondere gelegenheid, omdat The Acolyte pas 5 juni officieel wordt uitgebracht op Disney+. Het belooft een spectaculaire preview te worden voor alle fans die niet kunnen wachten om zich onder te dompelen in een nieuwe Star Wars-ervaring. De preview is een exclusief Club Pathé member event en te zien bij vijf Pathé bioscopen. Iedereen kan zich gratis aanmelden als Club Pathé member vóór 9 mei. De ticketverkoop start op vrijdag 10 mei 12:00.

Op vijf locaties in Nederland vindt een feestelijke voorvertoning plaats. Club Pathé members krijgen exclusief toegang tot dit evenement, waar zij feestelijk worden ontvangen met een hapje en drankje en er is een mogelijkheid om met Star Wars costumers op de foto te gaan.

Synopsis

Na Ahsoka is The Acolyte de volgende Star Wars-serie die naar Disney+ komt. The Acolyte speelt zich af ongeveer 100 jaar voor de gebeurtenissen in de film The Phantom Menace. In de nieuwe serie komt een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf een gerespecteerde Jedi-meester (Lee Jung-jae) tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden (Amandla Stenberg) te staan. Naarmate er meer aanwijzingen naar voren komen, bewandelen ze een duister pad waar sinistere krachten onthullen dat alles niet is wat het lijkt.

Star Wars bij Pathé

Het 25-jarig jubileum van Star Wars: The Phantom Menace werd bij Pathé in stijl gevierd met een epische 24 uur durende Star Wars marathon. Binnen tien minuten waren alle tickets uitverkocht, waardoor extra zalen werden toegevoegd om aan de grote vraag te voldoen. Ook de speciale re-release van de film The Phantom Menace trok veel bezoekers. En alsof dat nog niet genoeg is, staat nu de preview van de eerste twee afleveringen van The Acolyte op het programma, waardoor echte fans maar liefst drie geweldige Star Wars-events bij Pathé beleven.

Ticketverkoop Club Pathé members

De ticketverkoop start op vrijdag 10 mei om 12:00. De link naar de ticketverkoop is exclusief voor Club Pathé members. Club Pathé members ontvangen de link naar de ticketverkoop op vrijdagochtend 10 mei wanneer zij vóór donderdag 9 mei een gratis account aanmaken bij Club Pathé. De tickets voor de preview zijn ook kosteloos, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De twee afleveringen worden vertoond op maandagavond 3 juni 20:30 uur in de volgende Pathé theaters:

 • Pathé Tilburg Stappegoor
 • Pathé Amsterdam Noord
 • Pathé Utrecht Leidsche Rijn
 • Pathé Spuimarkt
 • Pathé Nijmegen

Voor meer informatie zie www.pathe.nl/acolyte.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2307
  1 maand geleden

  Star Wars blijft altijd leuk, zeer benieuwd naar de nieuwe serie. Als de nieuwe films hetzelfde niveau hebben als de 7e film dan ben ik al tevreden.

  Ben ook zeer nieuwsgierig naar de nieuwe game van Ubisoft, ziet er tot nu toe top uit.

  Griever
  Lid
  2885
  1 maand geleden

  Blijft een enorm populaire franchise.Al nieuwe films ga ik wel kijken in de bios,Maar series kijk ik toch liever in zijn geheel op de service.Ben wel erg benieuwd naar wie de sith is in de acolyte trailer.Dat zijn altijd wel hele coole schurken.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx