Oktober-content EA SPORTS F1 23 aangekondigd

thumbnail

Electronic Arts Inc. heeft nieuwe game-updates en challenges aangekondigd voor EA SPORTS F1 23. Spelers krijgen hierin de kans om hun skills op de proef te stellen en exclusieve in-game items vrij te spelen. Daarnaast wordt het F2 2023-seizoen aan de game toegevoegd en wordt er een nieuwe livery-update uitgerold om auto-aanpassingen die in het echte leven zijn gedaan ook in de game door te voeren. Nieuwe Pro Challenges in oktober laten spelers opnieuw racen tegen EA SPORTS-ambassadeurs Max Verstappen en Charles Leclerc in verschillende Grands Prix.

“We hebben nauw samengewerkt met de Formula 1-teams om onze livery-update te realiseren. Ieder team heeft unieke aanpassingen aan zijn auto’s gedaan, waaronder op het gebied van geometrie, bodywork en sponsoren. Deze veranderingen zijn nu ook terug te vinden in de game, waardoor fans er zeker van zijn dat ze de meest authentieke F1 race-ervaring voorgeschoteld krijgen. Daarnaast kondigen we met trots aan dat het Formula 2-seizoen, bestaande uit 14 races, wordt toegevoegd. Hierdoor kunnen spelers het nu ook opnemen tegen coureurs als Théo Pourchaire, Frederik Vesti en Ayumu Iwasa,” vertelt Lee Mather, Senior Creative Director bij Codemasters.

Iedere maand worden er nieuwe gameplay-challenges toegevoegd aan ‘F1 World’ om fans dichter bij de sport te brengen waar ze van houden. Zij hebben veel om naar uit te kijken in oktober:

In EA SPORTS F1 23 kan er met alle teams en coureurs worden geracet op alle circuits uit het 2023-seizoen. Spelers kunnen de wereld van Formula 1 van dichtbij meemaken in Braking Point 2, F1 23’s verhalende spelmodus, en naam maken in verschillende singleplayer- en multiplayer-modi, waaronder het populaire ‘Mijn Team’.

Ga voor meer informatie over F1 23, een officiële videogame van het FIA Formula One World Championship, naar de gamewebsite of volg de sociale kanalen. De game is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam.

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    Abonneer
    Abonneren op
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

    0 Reacties
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties

    Naar boven
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx