Halsey en Suga van BTS kondigen de videoclip van Lilith (Diablo IV Anthem) aan

thumbnail

Gisteravond gaf Blizzard Entertainment een voorproefje van de officiële videoclip van “Lilith (Diablo IV Anthem)” van de voor GRAMMY’s genomineerde, multi-platina, genre-overstijgende artiest Halsey en SUGA van de 21e-eeuwse popiconen BTS, die op 5 juni 2023 uitkomt.

De eerste 20 seconden gingen in première tijdens het epische Diablo IV lanceringsevenement in Vibiana in Downtown Los Angeles. De hel brak los toen aanwezigen, waaronder Diablo IV-samenwerkingen als Gottmik (RuPaul’s Drag Race) en speciale gasten Offset (rapper), Tinashe (zangeres), David Harbour (Stranger Things), Khleo Thomas (acteur) en anderen de hele nacht door dansten op een dj-set van Zedd, terwijl thematische visuals op de muren in de historische kathedraal werden gegoten. In de sneak peek worden kijkers meteen ondergedompeld in een donkere, griezelige wereld waarin Halsey de hoofdpersoon van de game belichaamt, de Heilige Moeder Lilith.

“Er is zoveel te vieren vandaag – het werk van ons ongelooflijke team, onze nieuwe Diablo IV anthem van Halsey en spelers die voor het eerst de volledige visie van Diablo IV betreden. Dit is een hoogtepunt van jaren hard werken en we zijn zo enthousiast dat spelers erin kunnen springen en samen met ons deel kunnen uitmaken van Sanctuary.” — Rod Fergusson, General Manager van Diablo.

In december 2022 verlichtte Halsey het podium tijdens The Game Awards om de releasedatum van 6 juni 2023 van het vierde deel van de Diablo-serie aan te kondigen en haar nummer “Lilith” ten gehore te brengen.

Bekijk de teaser op Twitter en Instagram. Assets voor media zijn hier beschikbaar.

Diablo IV is te koop voor Windows pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4. Koop de Ultimate Edition vandaag nog en krijg vroeg toegang tot de game voor de releasedag. Voor elke digitale download zijn ook deluxe pakketten beschikbaar met extra pantsers, seizoensgebonden gevechtspassen en meer. Meer informatie over prijzen en beschikbaarheid vind je hier.

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    Abonneer
    Abonneren op
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

    0 Reacties
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties

    Naar boven
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx