3e Soldier of Fortune: Pay Back in de steigers

thumbnail

De meeste PC-gamers die al een tijdje meegaan in de wereld der games zullen ongetwijfeld wel eens gehoord hebben van Soldier of Fortune. Het spel kwam in 2000 uit op de PC en een vervolg kwam al in 2002. De populaire franchise van Activision zal uitgebreid gaan worden. Soldier of Fortune: Pay Back is namelijk aangekondigd voor zowel de PC, als voor de next-generation platforms (Xbox 360/PS3). Inhoudelijke details zijn tot dusver nog niet bekend. Of John Mullins dan ook weer de hoofdrol zal vertolken is onduidelijk. Hoogstwaarschijnlijk horen we op de E3 meer rondom deze titel. De release zou gepland staan voor november van dit jaar, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat deze datum lang zal blijven staan.

Soldier of Fortune stond vroeger vooral bekend vanwege diens vrij groffe gameplay mogelijkheden. Je kon tegenstanders vrij goed bewerken met je geweer en de bloedeffecten waren van een vrij realistisch niveau. Of deze nieuwe versie ook een zelfde sfeer zal meebrengen? We zullen het zien in de eerste screens die hopelijk snel verschijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box