2K Foundations slaat de handen ineen met NBA 2K22-coverster Luka Dončić

thumbnail

2K Foundations, de filantropische tak van 2K die minderbedeelde gemeenschappen ondersteunt en inspireert door rechtstreeks te investeren in lokale verrijkingsprogramma’s, onthulde afgelopen weekend haar nieuwste project in Ljubljana, Slovenië. In samenwerking met de stad Ljubljana en NBA All-Star Luka Dončić, heeft 2K Foundations zijn jeugdveld opgeknapt. De opknapbeurt omvat ook gloednieuwe zitplaatsen en verlichting.

Het artwork op het veld is ontworpen door Dončić, die lokale grafisch ontwerper Nejc Prah koos om zijn ontwerp tot leven te brengen. Luka’s nieuwe logo bevat Luka’s initialen (LD), zijn rugnummer (77) en pijlen die zijn bedrieglijke speelstijl vertegenwoordigen, met een negatieve ruimte die een ‘S’ onthult voor zijn geboorteland Slovenië.

“Dit is een spannende dag voor mij. Ik heb geweldige herinneringen aan het opgroeien in Ljubljana. Dit zijn de velden uit mijn jeugd waar ik het spel heb geleerd en beoefend,” zei Dončić. “Het is een eer om iets terug te kunnen doen voor mijn stad en mijn land, dat me zoveel heeft gegeven en waar ik van hou. De kans voor kinderen om op dezelfde banen te spelen en dezelfde dromen na te jagen die ik had, is iets waar ik enthousiast over ben.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  494
  1 maand geleden

  Grappig hoe hij vond dat hij opgroeide in Ljubljana, want hij speelt sinds zijn 13e al in Spanje en vervolgens op zijn 19e in de NBA. Uiteraard is hoe hij het bekijkt maar opmerkelijk is het wel voor iemand die in verschillende landen heeft gewoond.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box