2 Chainz laat 5 nummers voor het eerst horen in NBA 2K21

thumbnail

2K kondigt vandaag trots aan dat om 06:01 uur CET op donderdag 12 november 2020 NBA 2K21 op current- and next-gen consoles onuitgebrachte nummers in première zal brengen. Dit zijn nummers van het album So Help Me God, dat op vrijdag 13 november wordt uitgebracht door de met een Grammy bekroonde hiphop-artiest 2 Chainz. In de game heb je 24 uur lang exclusief toegang tot vijf nieuwe 2 Chainz-nummers binnen de 2K Beats in-game afspeellijst – een dag voordat het album uitkomt. Dit is een baanbrekende mijlpaal voor de release van muziek van grote labels in een videogame.

“Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om nieuwe muziek te droppen en contact te maken met mijn fans. Mijn muziek in première laten gaan in NBA 2K21 is een ongelooflijke kans,” zei Tauheed “2 Chainz” Epps. “Muziek en sport gaan hand in hand, rappers willen atleten zijn en atleten willen rappers zijn. 2K is uitgegroeid tot een toonaangevend muziekplatform en we wilden de NBA 2K community deze hits voor het eerst laten horen in The City of op 2K Beach.”

“Muziek vult elk aspect van ons leven en dus is het absoluut noodzakelijk om naar de luisteraar toe te gaan. Gaming is een hypermoderne branche en binnen deze branche is 2K een geweldig platform voor muziek en ontdekking,” aldus Rodney Shealey, Executive Vice President bij platenlabel Def Jam. “We zijn er trots op om met hen samen te werken bij het innoveren van muziekervaringen binnen de game-industrie, inclusief dit eerste unieke muziekdebuut”.

NBA 2K21 op next-gen consoles vertegenwoordigt één van de grootste en meest uitgebreide muziekcollecties ooit voor een sport-videogame. Nu heeft NBA 2K21 niet alleen een indrukwekkende muziekverzameling, maar geeft het ook toegang tot nieuwe muziek als nooit tevoren. De toonaangevende soundtrack van NBA 2K21 krijgt ook een upgrade, waarbij de next-gen versie 150 nieuwe tracks krijgt.

NBA 2K21-spelers kunnen 24 uur lang in-game nieuwe 2 Chainz-hits ervaren vanaf donderdag 12 november 06:01 uur CET tot vrijdag 13 november 05:59 CET. Zorg ervoor dat je zijn nummers 24 uur lang in NBA 2K21 beluistert voordat 2 Chainz’s aanstaande zesde album So Help Me God op 13 november uitkomt. De volledige NBA 2K21 soundtrack is te vinden op Spotify.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x