11-11: Memories Retold verkrijgbaar vanaf 9 november en voicecast bekend gemaakt

thumbnail

Vandaag onthult BANDAI NAMCO Entertainment Europe meer details van 11-11: MEMORIES RETOLD, en de releasedatum. Het verhaalgedreven avontuur gesitueert in de Eerste Wereldoorlog is verkrijgbaar op 9 november 2018 voor PlayStation 4, Xbox One and PC. 11-11: MEMORIES RETOLD draait om Kurt, Harry en hun dierlijke metgezellen. Om de personages van dit ontroerende avontuur tot leven te brengen kondigt BANDAI NAMCO Entertainment Europe officieel de betrokkenheid aan van award-winnaar Elijah Wood en Emmy-genomineerde Sebastian Koch als stemacteurs voor dit project.

Elijah Wood werkt al 26 jaar als acteur en was te zien in films als “The Lord of the Rings” trilogie, “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” en SpectreVision productions van “Open Windows” en “Cooties.” In 11-11: MEMORIES RETOLD, verzorgt Elijah de stem van Harry, een Canadees-Amerikaanse fotograaf die zich bij de Eerste Wereldoorlog voegt om de realiteit van de frontlinie in een oorlog te ontdekken.

Met meer dan 30 jaar op het podium, televisie- en bioscoopschermen, is Sebastian Koch vooral bekend om zijn rollen in “Homeland”, “Bridges of Spies” en “The Life of Others”. Als Kurt in 11-11: MEMORIES RETOLD, belichaamt hij een pacifist die gedreven wordt door plicht.

11-11: MEMORIES RETOLD, ontwikkeld door Aardman en DigixArt, laat spelers verschillende scènes verkennen die net zo goed uit een echt schilderij hadden kunnen komen. Met een uniek geschilderde stijl, is het verhaal van 11-11: MEMORIES RETOLD geïnspireerd op ware gebeurtenissen. Spelers kunnen twee kanten van een complexe historische gebeurtenis ervaren die hen confronteert met de realiteit van oorlog. Dit betekent ook de dramatische gevolgen onder ogen zien van de Eerste Wereldoorlog, zowel in de frontlinie als in de achterhoede, terwijl ze proberen menselijk te blijven voor degenen van wie ze houden.

De emotionele reis begint 9 november 2018, wanneer 11-11: MEMORIES RETOLD verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx