Zwaai deze winter met een lightsaber in Star Wars: The Clone Wars

thumbnail

LucasArts kondigt vandaag aan dat Star Wars: The Clone Wars deze winter verschijnt voor de Wii en Nintendo DS. Star Wars: The Clone Wars steekt het verre universum in een nieuw jasje. De typische Star Wars-sfeer uit de films wordt gecombineerd met geavanceerde digitale beelden die rechtstreeks uit de studio van Lucasfilm Animation komen.

Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels wordt ontwikkeld door Krome Studios en is alleen beschikbaar voor de Wii. Speel met het hele gezin spannende lightsaber-duels en laat je meeslepen door de personages, locaties en heldhaftige duels uit de nieuwe Star Wars-animatieserie. Lightsaber Duels wordt speciaal voor de Wii ontwikkeld. Dankzij de intuïtieve bewegingsgevoelige besturing lijkt het net alsof je je met een echte Lightsaber™ in de strijd stort.

Star Wars The Clone Wars: Jedi Alliance wordt door het LucasArts Singapore-team in samenwerking met Lucasfilm Animation exclusief ontwikkeld voor Nintendo DS. Ontdek de waanzinnige macht van twee Jedi als ze hun krachten bundelen om samen te vechten. Dankzij de innovatieve besturing met de stylus was het besturen van de Jedi en het uitvechten van een lightsaber-duel nog nooit zo meeslepend.

“Werken aan het Clone Wars-hoofdstuk uit de Star Wars-saga is een geweldige ervaring voor iedereen hier bij LucasArts,” zegt Feargus Carroll, projectleider bij LucasArts Singapore. “De intuïtieve en toegankelijke gameplay op zowel de Wii als de Nintendo DS past perfect bij één van de spannendste Star Wars-avonturen tot nu toe.”De gametrailer is op 20 juni voor het eerst te zien in “GameTrailers TV with Geoff Keighley” van Spike TV.

LucasArts is een onderdeel van Lucasfilm Ltd. en wereldwijd toonaangevend als ontwikkelaar en uitgever van interactieve entertainmentsoftware voor videogamesystemen, computers en internet. LucasArts is gevestigd in San Francisco, Californië en is in 1982 opgericht door George Lucas. Hij wilde hiermee zijn moderne, meerledige entertainmentbedrijf voorzien van een interactieve tak. Ga voor meer informatie naar LucasArts.com.

Krome Studios is de grootste videogameontwikkelaar van Australië en is een toonaangevende onafhankelijke studio in de wereldwijde community van game-ontwikkelaars. Krome wil technologische en artistieke vooruitgang stimuleren en ontwikkelt zelf technologie waarmee superieure games kunnen worden ontwikkeld, zowel nieuwe als gelicenseerde games. Het bedrijf heeft expertise in het ontwikkelen van games voor de huidige generatie platforms en is momenteel bezig met het ontwikkelen van games voor next-gen platforms en handhelds.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box