Zet je brein op een leuke manier aan het werk met Big Brain Academy

thumbnail

Big Brain Academy: Knappe koppen verschijnt aanstaande vrijdag, 3 december, voor de Nintendo Switch. In deze nieuwe multiplayer partygame die iedereen kan spelen, kunnen spelers zich wagen aan een serie breinbrekende activiteiten die hun grijze massa’s stevig aan het werk zetten. Er zijn vijf verschillende categorieën: visie, geheugen, analyse, rekenen en inzicht, elk met een eigen soort taken, zoals het herinneren van series getallen, het identificeren van een dier dat langzaam in focus komt, of het zorgen dat een trein zijn bestemming bereikt.

Op basis van hun prestaties, worden spelers door professor Kwab beloond met hun breinscore die in-game munten oplevert waarmee je kostuums voor je avatar kunt kopen, van een kattenkostuum tot een mais-outfit!

Wanneer je voor de volgende match wilt trainen, zit je goed in de oefeningenstand, waarin alle spelers hun favoriete activiteiten opnieuw kunnen spelen om records en medailles te verdienen. Hier kun je ook brein-vs.-brein strijden met vrienden en familie in matches voor 4 spelers* om te zien wie de hoogste score haalt. Om te zien hoe jouw hersenen het wereldwijd doen, kun je in de ghoststrijd** tegen gegevens van andere spelers spelen. Daarbij kunnen spelers het opnemen tegen vrienden van hun vriendenlijst, gezinsleden met profielen op hetzelfde Nintendo Switch-systeem, of zelfs vriendschappelijke tegenstanders van over de hele wereld.

Big Brain Academy: Knappe koppen verschijnt aanstaande vrijdag, 3 december, voor de Nintendo Switch. In de game kunnen spelers hun hersenen onder aan het werk zetten in diverse spelvarianten, waaronder de Party-stand, met een selectie van puzzels die je vaardigheden beproeven in vijf breinbrekende categorieën: visie, geheugen, analyse, rekenen en inzicht. Daarnaast kunnen spelers trainen voor hun volgende match in de oefeningen-stand, of het in ghoststrijd opnemen tegen spelers van over de hele wereld.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box