Yakuza Kiwami 2 komt in augustus naar Europa

thumbnail

SEGA heeft aangekondigd dat Yakuza: Kiwami 2 zowel als een fysieke als digitale release zal verschijnen voor de PlayStation 4 in augustus van dit jaar. Op 28 augustus komt de game zowel in Noord-Amerika als in Europa uit voor de prijs 49,99 Euro. Pre-order copies worden voorzien van een steelbook met Kiryu en Ryuji Goda op de front. De Yakuza 2 remake lanceerde in Japan in december 2017.

• Dragons horen thuis op de Dragon Engine – Yakuza Kiwami 2 is een nieuwe versie van het originele Yakuza 2, compleet opnieuw gebouwd in de Dragon Engine, dezelfde engine die werd gebruikt voor de ontwikkeling van Yakuza 6: The Song of Life. Geniet van de prachtige graphics en naadloze overgangen (geen laadschermen!) tussen gevechten of bij het betreden en verlaten van gebouwen. Gesproken teksten en filmpjes zijn opnieuw opgenomen om enerzijds zo trouw mogelijk aan het origineel te zijn, maar anderzijds toch de vruchten te plukken van de krachtigste engine die de Yakuza-serie ooit heeft gekend.
• Rake klappen, mini-games – Dat Kiryu een tijdje niet in de frontlinie heeft gestreden, betekent niet dat zijn liefde voor gevechten en het uitgaansleven is ingedut. Leg je vijanden het vuur na aan de schenen met een breed aanbod wrede (en hilarische) Heat Actions, en doe je best in nieuwe minigames als Golf Bingo, de originele arcadekast van Virtual On, de terugkeer van het geliefde Cabaret uit Yakuza 0 (inclusief de terugkeer van fan-favoriet Yuki!), Majima’s vernieuwde Clan Creator, en zelfs de beruchte Toylets van SEGA!
• Ontdek de waarheid over Goro Majima – Dit keer is de hoofdrol niet alleen weggelegd voor Kiryu – fans van de Mad Dog of Shimano mogen de nieuwe, om Majima draaiende campagne niet missen. In deze campagne speel je met Majima, compleet met zijn trouwe dolk, en volg je zijn persoonlijke reis van het einde van Yakuza Kiwami tot Yakuza Kiwami 2.
• Extreme lokalisatie – We hebben het Yakuza Kiwami 2-script tot op de puntjes uitgeplozen, en alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat dit de meeste getrouwe weergave is van de originele Japanse versie. SEGA is vastberaden in het streven de best mogelijke Yakuza-ervaring te bieden aan de toegewijde fans van de serie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Die is er toch al in de store ?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Die is er toch al in de store ?


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx