XCOM schuift door naar volgend jaar

thumbnail

2K Games heeft bevestigd dat de game XCOM volgend jaar zal gaan lanceren. Daarmee zal het spel niet meer in 2010 gaan verschijnen. Het concern laat de game volgende week op de E3 zien, zo is ook bekend geworden uit de E3 line-up die men heeft uitgebracht.

XCOM is gebaseerd op het klassieke verhaal over de mensheid en hun strijd tegen een onbekende vijand. Spelers staan in de schoenen van een FBI agent die de groeiende vijandelijke bedreiging moet identificeren en elimineren. Zoals spelers gewend zijn van XCOM, moeten zij weer heel wat gevaren trotseren met riskante strategische beslissingen, gekoppeld aan keiharde, bloedstollende gevechten die het uiterste vergen van kracht en vindingrijkheid. Dit alles tegen een vijand die het voorstellingsvermogen van spelers te boven gaat. Door de game in een first-person perspectief te plaatsen, ervaren spelers spanning en angst terwijl zij vechten tegen een vijand zonder gezicht, die zich gewelddadig een weg baant naar onze wereld.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Ik heb hier nog niet zoveel van gezien en weet ook niet echt wat ik hier van moet verwachten. Screen ziet er wel ok? uit.

Anoniem

Was ook wel heel erg snel geweest als die dit jaar nog uit moest komen. Had in mijn hoofd ook al 2011 staan, dus daar hoef ik gelukkig niets aan te veranderen :p

Naar boven
2
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x