WWE 2K22 Ontwikkelaars geven een ongekend kijkje achter de schermen

thumbnail

2K en Visual Concept geven een voorproefje van het ontwikkelingsproces achter de aanstaande video game WWE 2K22 met een nieuwe social media content serie, die doorlopende toegang biedt tot de work-in-progress productie en ontwikkeling. De eerste video boodschap van wat een lopende serie van multi-platform content drops zal worden, is nu live op de officiële WWE 2K22 ontwikkelaars Twitter en Instagram accounts, met meer content volgend in de komende weken.

Het Visual Concepts team, dat veelvuldig en diepgaande communicatie met pers, content creators en de WWE 2K communitie beloofd, zal een transparante kijk bieden op het werk dat gedaan wordt om een geweldige WWE 2K22 ervaring neer te zetten, evenals de eerste stappen naar een nog sterkere franchise in de toekomst. Kom terug voor regelmatige updates in de komende weken, waarin veel elementen van het spel worden aangeraakt, waaronder character models, arena designs, motion capture, facial scans, audio samples, material textures en meer.

Ga voor meer informatie over WWE 2K22 naar https://wwe.2k.com/, volg de game op Facebook, Twitter en Instagram met de hashtag #WWE2K22 of abonneer je op YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  987
  1 maand geleden

  Bijzonder.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box