Wolfenstein: Youngblood releasedatum en gameplay trailer

thumbnail

Een wijze man zei ooit: “Er zijn veel dingen die je kunt doen met een bijl en een nazi.” Beeld je nu eens in wat jij en een vriend kunnen doen met TWEE bijlen.

Gelukkig hoef je je dat niet langer in te beelden. MachineGames brengt, in samenwerking met Arkane Studios, Wolfenstein: Youngblood, de eerste moderne coöperatieve game van de reeks uit op 26 juli 2019 voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Wolfenstein: Youngblood flitst jou (en een vriend!) terug naar Parijs uit de jaren ’80, waar je vechtend als één van BJ Blazkowicz’s tweelingdochters, Jess of Soph, het opneemt tegen de Reich’s war machine. Terroriseer de marcherende fascisten met een vriend of werk samen met een AI-compagnon om nazi’s te vernietigen terwijl je op zoek gaat naar je vermiste vader.

DELUXE EDITION – Nodig een vriend uit om gratis te spelen met de Buddy Pass
Wolven jagen samen en zo laat de Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition’s Buddy Pass eigenaars ook toe om samen te werken met een vriend, zelfs al beschikt die vriend niet over de game. Deluxe Edition-eigenaars worden in de mogelijkheid gesteld om hun exclusieve Buddy Pass te geven aan één vriend per keer, wat hen toelaat om de game te downloaden en gratis Wolfenstein: Youngblood te spelen, zolang ze het samen spelen met de eigenaar van de Deluxe Edition. Spelers die de game gratis spelen via de Buddy Pass kunnen er ten allen tijde voor kiezen om te upgraden naar de volledige game om alleen of met andere spelers online te spelen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x