Wii krijgt 2 updates, MP3-ondersteuning verdwijnt

thumbnail

Sinds vanmorgen brandt de Wii-led weer volop door 2 updates die zijn verschenen. Het gaat om enkele veranderingen aan 2 huidige kanalen voor de Wii. Zo zijn het winkelkanaal en het fotokanaal gemodificeerd met enkele nieuwe features die zijn toegevoegd. Zo kun je nu Virtual Console spellen en Wii software cadeau doen aan vrienden via je Wii. Verder kun je in het Wii-menu zien of er nieuwe software beschikbaar is in het Wii-winkelmenu.

Ook het fotokanaal heeft toevoegingen gekregen. Zo kun je nu je favoriete foto instellen als pictogram voor het fotokanaal in het Wii-menu. Het formaat van de muziekbestanden die als achtergrondmuziek worden afgespeeld tijdens diashows zijn vervangen voor AAC. MP3-bestanden worden dus niet langer ondersteund. AAC-files bieden over het algemeen een hogere geluidskwaliteit en zijn ongeveer even groot als MP3-bestanden, maar is nog niet echt een veelgebruikte standaard.

Mocht je het willen om de ondersteuning voor MP3 te behouden, dan kun je ervoor kiezen om het Wii-fotokanaal niet te updaten. Nieuwe Wii’s krijgen standaard de update met zich mee waardoor zij zoiezo geen gebruik meer kunnen maken van MP3-bestanden op de Wii.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box