Western Digital breidt WD_BLACK portfolio uit om game-ervaring te verbeteren

thumbnail
Western Digital introduceert twee toevoegingen aan het WD_BLACK gamingportfolio: de WD_BLACK SN850X NVMe SSD en WD_BLACK P40 Game Drive SSD. Het WD_BLACK portfolio is ontworpen om de game-ervaring te verbeteren en biedt gamers steeds meer opties om hun pc- of console-opslag te upgraden.
WD_BLACK SN850X NVMe SSD
De WD_BLACK SN850X NVMe SSD is een krachtige interne PCIe Gen4 SSD, geoptimaliseerd voor hardcore gamers die op zoek zijn naar ongeëvenaarde prestaties. De drive levert leessnelheden tot 7.300 MB/s. Dankzij minimale latentie, voorspellend laden en adaptief warmtebeheer kunnen gamers een ongelooflijke game-ervaring verwachten met snelle laadtijden, rijke visuals en compromisloze thermische prestaties. Het downloadbare WD_BLACK Dashboard met de nieuwe Game Mode 2.0 (alleen Windows) ontgrendelt prestatieverhogende functies voor pc’s, zodat gamers kunnen spelen, streamen en opnemen op topniveau. Een optionele heatsink (op de 1TB en 2TB modellen) zorgt voor het behouden van topprestaties en is uitgerust met RGB-verlichting.
WD_BLACK P40 Game Drive SSD 
De WD_BLACK P40 Game Drive SSD is gemaakt voor gamers die op zoek zijn naar draagbare opslag met zowel prestaties als design. De SSD heeft een USB 3.2 Gen2x2-interface en levert leessnelheden tot 2.000 MB/s in combinatie met aanpasbare RGB-verlichting (alleen Windows). Het downloadbare WD_BLACK Dashboard geeft volledige controle over het led-display. Deze kan worden gesynchroniseerd met veel bestaande RGB-systemen voor een setup die aangepast is aan de persoonlijke voorkeur en stijl. Dankzij een compact en schokbestendig ontwerp is de drive zeer geschikt om onderweg te gamen.
Prijs en beschikbaarheid
De WD_BLACK SN850X NVMe SSD komt beschikbaar in capaciteiten van 1 TB, 2 TB en 4 TB. De drive is vanaf juli 2022 te koop bij geselecteerde Western Digital-retailers, e-tailers, wederverkopers, systeemintegrators en de Western Digital Store.
De WD_BLACK P40 Game Drive SSD komt beschikbaar in capaciteiten van 500 GB, 1 TB en 2 TB. Deze SSD is vanaf juni 2022 te koop bij geselecteerde Western Digital-retailers, e-tailers, wederverkopers, systeemintegrators en de Western Digital Store.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx