Watchdog’s PS3-onderzoek richt zich vooral op YLOD

thumbnail

We wisten gisteren al te vertellen dat Sony zich zorgen zou maken om een rapport dat zou verschijnen van de Watchdog over de PlayStation 3. Inmiddels is het programma op TV geweest en men heeft zich vooral gericht op de duizenden units in de UK die kapot zijn gegaan door een YLOD (gele licht der doods). Er zouden 11 units getest zijn welke last hadden van het euvel. In totaal zouden er 4 niet meer werken na de reparatie. Het rapport laat zien dat een PS3 die 400 Pond kost met de reparatie erbij zo’n 528 Dollar gekost heeft. De BBC zegt verder dat zij twijfelen aan de betrouwbaarheid van Sony, iets waar het concern niet op zit te wachten, vooral niet nu de PlayStation 3 Slim gelanceerd is. Het concern vertelde gisteren dan ook bang te zijn voor het brengen van een slecht imago door het programma, dat terwijl Sony juist bekend wil staan om diens betrouwbaarheid en goede service.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  9 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  En dat is dus een PoS3 fanboy leugen. De failure rate van de Xbox 360 (dus NIET MS pauper) is ver onder de 10%. 10% was een piek in medio 2008.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  gast boven dat zou maar erg zijn als m$ geen drie jaar garantie geeft hun failure rate is 50 % meer als sony.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Idd. MS geeft tenminste goede garantie en Sony zuigt je leeg.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Groot gelijk dat e reens aandacht aan wordt besteed. Ik heb er zelf ook last van gehad en kan wel mooi betalen voor een fout van Sony. Zo ga je NIET met je klanten om.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Een vriend van mij heeft beide problemen gehad en moest telkens betalen voor zijn reparatie. Ach, hij zal wel 1 van de pechvogels zijn.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik heb toch zo’n ps3 gehad, kheb ondertussen dan ook al een nieuwe gekocht. Ik heb al zowat alle mogelijke consoles gehad, waarvan er geen een kapot is van gegaan, alleen dus mijn 600 Euro dure ps3. Buiten deze tragische gebeurtenis ben ik wel zeer tevreden met wat deze machine allemaal in huis heeft.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  ja idd dit is gewoon zwart maken van Sony hopelijk trapt niemand in deze onzin!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Dat is idd wel bizar weinig.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Er waren wel cijfers. 12500 units van de 2.500.000 verkochte consoles in de UK hebben hier last van. Dat is 0,5%, dit is dus teleurstellende TV waar geen enkele hond op zit te wachten ook geen “watchdog”.


  Naar boven
  9
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx