Wasgij Puzzle App vandaag beschikbaar in de App Store

thumbnail

Fans van de Wasgij puzzels kunnen vanaf vandaag altijd en overal Wasgij puzzels maken met de ‘Wasgij Puzzle App’ uit de App Store. Met de nieuwe app ontdekken fans de overbekende wereld van Wasgij op iPad en iPad mini. De app is ideaal om onderweg en op vakantie te puzzelen: geen puzzelstukjes die zoekraken of grote puzzeldozen mee in de koffer!

In de wonderlijke wereld van Wasgij is de afbeelding op de doos niet de afbeelding die je moet puzzelen. De app bevat de drie populaire Wasgij concepten Original, Mystery en Destiny. Spelers kunnen de puzzels maken in 54, 70, 96, 150, 240 en 504 stukjes. De app biedt daarnaast handige puzzelhulpjes, zoals het sorteren op stukjes die de randen vormen.

Met de Wasgij Puzzle App kunnen spelers kiezen uit verschillende speelmogelijkheden, waaronder de gloednieuwe speedpuzzel optie. Is puzzelen veelal een individuele hobby, met deze speedpuzzel optie kunnen puzzelaars hun Facebook vrienden uitdagen en tegen elkaar strijden om de puzzel als eerste te voltooien.

Bij lancering van de app zijn er 20 verschillende Wasgij puzzels beschikbaar. De verzameling wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe puzzels. De Wasgij Puzzle App is geschikt voor jong en oud, beginners en gevorderde puzzelaars.

Voor beginnende puzzelaars is de Wasgij Lite App optie beschikbaar. Hierbij ontvangen zij direct twee gratis puzzels met een piececount tot 100 stukjes. Puzzelaars die de smaak te pakken hebben, kunnen deze app voor ˆ 0,89 upgraden naar de Wasgij Puzzle App en krijgen daarmee direct toegang tot twee extra puzzels en een piececount tot 500 stukjes. Elke volgende puzzel is verkrijgbaar voor ˆ 0,89. Puzzelaars die zich met hun Facebook account aanmelden voor speedpuzzelen krijgen nog een puzzel gratis. De gratis Wasgij Lite App en de Wasgij Puzzle App zijn vanaf vandaag beschikbaar voor iPad en iPad Mini.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box