Warner Bros kondigt Injustice: God Among Us aan

thumbnail

Wat als onze grootste helden onze grootste bedreiging worden? Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Injustice: Gods Among Us aan, een gloednieuwe game die in ontwikkeling is bij de NetherRealm Studios, makers van de gevierde vechtgame Mortal Kombat. De game staat gepland voor release in 2013 voor Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation 3 computer entertainment systeem en Nintendo Wii U.

Injustice: Gods Among Us introduceert een nieuw, gedurfd genre vechtgames. Met DC Comics iconen als Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman en vele anderen, biedt de nieuwste titel van de bekroonde studio een origineel verhaal. Helden en schurken nemen deel aan epische gevechten op grote schaal in een wereld, waar de lijn tussen goed en kwaad vervaagd is.

“Met Injustice: Gods Among Us, creëren we een geheel nieuwe franchise met ongelooflijke gevechten in het DC Comics Universe”, aldus Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “NetherRealm Studios is het zeer getalenteerde team achter de laatste Mortal Kombat hit die een vechtgame ontwikkelen die niet te vergelijken is met andere games uit het vechtgenre.”
“We kunnen niet wachten om Injustice: Gods Among Us te laten zien, want de game biedt onze fans en gamers een epische ervaring als ze de strijd als goden aangaan met hun favoriete DC schurken en helden”, aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “Ons team vindt het geweldig om een vechtgame te maken, boordevol snelle actie, een ongelooflijke verhaallijn en de iconische DC Comics karakters.”

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  HOOP ZO DAT DIT GOED WORD!!!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box