Warner Bros. kondigt Happy Feet 2 aan

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Happy Feet 2 – The Videogame aan in een 3D musical adventure game voor de hele familie gebaseerd op de bijzondere wereld van Antartica uit de komende animatiefilm Happy Feet Two van Warner Bros. Pictures in samenwerking met Village Roadshow Productions. De game zal beschikbaar zijn voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo 3DS en Nintendo DS in het najaar van 2011.

“Met Happy Feet 2 – The Videogame zullen kinderen het niet alleen leuk vinden om alleen te spelen, ze zullen zelfs meer plezier beleven aan het samenspelen met vrienden, of meedoen aan de pinguïn dans showdowns en buikglijraces,” zegt Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development van Warner Bros. Interactive Entertainment. “ De game heeft een compleet nieuw op de controller gebaseerd dans systeem dat gebruikt maakt van het ritme van de speler om de danscompetitie te verbeteren. De gameplay laat kinderen spelen met hun favoriete karakters uit de film.”

In de game bedreigen nieuwe gevaren de pinguïn natie en iedereen moet samen werken en dansen om hen van uitsterven te redden. Spelers gebruiken danspassen om pinguïns te werven met unieke vaardigheden die helpen tijdens het avontuur, tegenstanders en vijanden te verdoven en de omgeving te manipuleren door coöperatieve puzzels op te lossen.

Voor de ultieme ervaring kunnen spelers hun Antarctische avontuur in 3D dansen. De game zal beschikbaar zijn in volledige 3D voor de Nintendo 3DS. Voor de Xbox 360 en Playstation versies is de game speciaal gemaakt voor stereoscopische 3D TV’s met de mogelijkheid om de 3D funcionaliteit uit te schakelen. De Wii en Nintendo DS versies beschikken over traditionele 2D.

Alle muziek in de game is gecomponeerd en uitgevoerd door Ozomatli, de populaire in Los Angeles gevestigde band, wiens muziek een combinatie is van hip-hop, salsa, dancehall, cumbia, samba, funk, menegue, Jamaicaanse reggae en Indiaanse raggea invloeden. Ze worden vergezeld door Robert Carranza, een Grammy genomineerde mixer/engineer. De upbeat soundtrack, inclusief een nummer met Lil’P-Nut, een 8 jaar oude rapper die ook te zien is in de film, zal kinderen en ouders aanspreken.

Happy Feet 2 – The Videogame wordt gemaakt op PlayStation 3, Xbox 360 en Wii door KMM Games en voor Nintendo 3DS en Nintendo DS door WayForward Technologies.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x