Waarschijnlijk geen PS3-bundel met HDMI naar EuropaWaarschijnlijk geen PS3-bundel met HDMI naar Europa

thumbnail

Sony heeft de Eurogamer laten weten dat het geen plannen heeft om een PlayStation 3-bundel met HDMI-kabel voor de UK gepland heeft staan. Gisteren werd bekend dat er een LittleBigPlanet pakket zal gaan komen met daarin de game, een PS3 en een HDMI-kabel. Normaal gesproken worden PS3’s niet gebundeld met de kabel en dient deze onafhankelijk aangeschaft te worden. Sony geeft inmiddels aan dat de bundel niet in de UK verwacht hoeft te worden. Daarmee lijkt ook een Europese bundel met HDMI-kabel erg onzeker. Het concern levert standaard wel een composite kabel mee met de console.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Die wat ik gratis bij mijn Xbox kreeg werkt uitstekend. Als je op je PS3 gamet dan plug je die kabel gewoon even om. Doe ik ook met mijn ethernetkabel.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

geen 1.3 heb er net gisteren een mee aangesloten lijkt me sterk dus. Ben het met je eens liever een iets dure kabel dan wat je er gratis bij krijgt meestal

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Volgens mij is er altijd wel een middenweg.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Waarom ook? Ik heb bij mijn full HD LED tv van 1.20 een vergulde 1.3 HDMI kabel gekregen. Bij de 360 zit een goedkope 1.2 HDMI kabel, zeker niet zo goed als die van mij. De 360 kabel is trouwens maar 1.2 omdat de 360 geen HDMI 1.3 aankan. Ik kies altijd voor hoge kwaliteitskabels, ik hoef die goedkope troep niet.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Lekker verwarrend allemaal.


Naar boven
5
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x