Voorlopig geen Manhunt 3 in de maak

thumbnail

Onlangs gingen er geruchten omtrent een eventuele nieuwe Manhunt game voor de PlayStation 3 in de rondte. Deel 3 zou volledige ondersteuning voor PS-Move met zich meebrengen maar inmiddels is duidelijk dat er geen deel 3 in de planning staat. Dat meldt de Gofanboy in ieder geval. Rockstar zou het spel niet in de steigers hebben gezet, maar het team zou de franchise ook nog niet volledig dood willen laten bloeden. In ieder geval laat men weten dat het spel niet spoedig verwacht hoeft te worden, daar waar geruchten al vertelden dat Manhunt 3 op de E3 van dit jaar onthuld zou worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  10 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  precies, als er ophef over zo’n game gemaakt wordt, dan gaan mensen er over praten en dat wekt gewoon interesse. dat zal ze echt niet tegenhouden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  ja precies 😛 wilde het nog vermelden… xD

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ophef is natuurlijk goede reclame. Dus dat zal ze zeker niet weerhouden. Misschien hopen juist daarop.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik denk dat je e niet zo moet vastpinnen op het genoemde aantal jaren, maar dat het in de toekomst wel bij elkaar in de buurt gaat komen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Over pak em weg 50 jaar, dan wordt alles pas echt realistisch. Zie het dan wel gebeuren dat mensen een chip krijgen, die je hersenen doen geloven dat je bijvoorbeeld echt een race aan het rijden bent. Al je waarnemingen via tast, zicht en geluid gaan naar je hersenen met kleine “stroom stootjes” en meer dan dat is het niet. Over 50 jaar heb je vast wel een chip die direct deze dingen kunnen doorgeven aan je hersenen en dan is het past echt, dan kan je het verschil tussen nep en echt niet meer maken.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  nou ik vond heavy rain anders heel dicht tegen film aangaan dus tien jaar lijkt mij wat over dreven:o

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Die ophef was er eerst ook al en nog hebben we al twee delen van die game. Dus dat gaat ze echt niet tegen houden. Ik zie het in ieder geval we zitten om met de Move aan de slag te gaan in een soortgelijke game.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Nou als ze per se die heen en weer zwiep kant op willen gaan en dan ook nog in 3D dan denk ik dat games er over 10 jaar uitzien als 10 jaar geleden. De games die gewoon normaal op je scherm afspelen met een controller zouden het wel nog waar kunnen maken.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik betwijfel eigenlijk of Manhunt 3 ?berhaupt wel zal gaan verschijnen. Ik denk dat er te veel ophef zal gaan komen wanneer deze game in de maak is. Ik had graag die iets te zieke executies willen uitvoeren met de move, maar het is wel een kleine kans dat dat zal gaan gebeuren:(

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  jammer leek me wel vet met de move (6)


  Naar boven
  10
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box