Vliegende bananen en gezelligheid tijdens finale TOPdesk Hero League Mario Kart

thumbnail

Het eerste grote offline event in de Esports Game Arena zit erop en was een groot succes. De TOPdesk Hero League Mario Kart streek neer in de kolkende arena, waar finalisten streden om een prijzenpot van 500 euro en eeuwige room. Na een hoop vliegende bananen, rode schilden en paddenstoelen is de Mario Kart kampioen Nick van der Haven met de hoofdprijs van 200 euro naar huis geracet.

De TOPdesk Hero League is een gloednieuwe esports competitie in Nederland. Hoofdsponsor TOPdesk maakt er een competitief feestje van. Op hun kantoor in Delft is een heuse Mario Kart gameroom waar medewerkers even kunnen relaxen. Dit is nu uitgebreid met deze nationaal opgezette competitie om gezelligheid en saamhorigheid te creëren.

Seizoen één van de Hero League liep iets anders dan gepland; de toernooien moesten online gespeeld worden i.v.m. corona. Er is vervolgens snel geschakeld en een online toernooien platform opgezet. Hier is de TOPdesk Hero League gelanceerd waar om de week werd gestreden voor een plekje in de uiteindelijke offlinefinale in de Esports Game Arena. Ook is er een complete online tv-uitzending opgezet, zodat iedereen vanuit huis live mee kon kijken.

Binnenkort gaat de tweede editie van start en zullen er weer mooie prijzen te winnen zijn. Wil jij nou ook graag meedoen aan dit gezellige toernooi en kans maken op die mooie prijzen? Doe dan mee het tweede seizoen van de TOPdesk Hero League! Informatie op esportsgamearena.nl/hero-league ;

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x