Vette screens en veelbelovende details Pro Evolution Soccer 2010

thumbnail

Konami heeft de Liverpool speler en tevens Spaans international Fernando Torres weten te strikken voor hun nieuwe game Pro Evolution Soccer 2010. Hij vergezelt grote man Lionel Messi op de cover van de game, welke later dit jaar zal gaan verschijnen. Tevens zijn nieuwe details en screens van het spel verschenen.

Zo zal het mogelijk zijn om tijdens het spelen de tactiek van je team te switchen. Het aanvallende en verdedigende element zal dan ook verder verbeterd en toepasbaar zijn voor de spelers. Elk team heeft zijn unieke settings en speelstijlen. Liverpool bijvoorbeeld heeft een sterke defensieve lijn met daarbij veel druk van het middenveld op de tegenpartij bij balbezet van de opponent. Daarnaast is ook de aanval gebrand op snelle counters en zijn ze aanvallend erg sterk, onder andere door Torres.

De Master League is verder aanwezig met zowel de Champions League als de Europa Leagues. De competities zijn zo uitgebreid mogelijk uitgewerkt. Het spelen van Europees voetbal kan ervoor zorgen dat spelers liever naar jouw team overstappen, en goed presteren in de competitie is dan ook van belang. Transfers en contracten zijn daarnaast een stuk realistischer uitgewerkt en hebben meer belang dan voorheen. Het commentaar in het spel wordt verzorgd door Jon Champion en Mark Lawrenson. Zij zullen effectiever spreken dan in het verleden. Meer actie met commentaren waarbij de speler abilities uitgelegd worden en veel analyses en wedstrijd historie zullen nu in het spel aanwezig zijn en uitgesproken worden door de commentatoren.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Tot en met pes6 was konami KING , daarna hebben ze niks meer gedaan lijkt wel , prutsers daar bij konami, ben ook overgestapt naar fifa nadat ik pes6 helemaal kapot heb gespeelt

Anoniem

Je houdt altijd de fanbases van FIFA en PES, je zal nooit hebben dat iedereen voor 1 van de 2 gaat.

Anoniem

Qua gameplay en bewegingen is PRO al de KONING! 🙂 Fifa wint het alleen qua licenties.

Anoniem

ooit zal pro fifa toch moeten passeren, toch?

Naar boven
4
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x