Vanquish heeft PS3 als lead platform

thumbnail

SEGA heeft de 1UP laten weten dat de game Vanquish ontwikkeld zal worden met de PlayStation 3 als lead platform. De move is niet al te opvallend aangezien de ontwikkelaar, Platinum Games, eerder SEGA nog het werk op liet knappen als het ging om de port van Bayonetta van de Xbox 360 naar de PS3. Nu pakt men het slimmer aan om andersom te gaan porten en het spel vanaf het begin op de Sony console te ontwikkelen.

Het verhaal van VANQUISH speelt zich af in de nabije toekomst. Rusland en de Verenigde Staten wedijveren om de snel slinkende energiebronnen in de wereld en de VS heeft een ruimtestation gebouwd om energie van de zon te gebruiken. De Russen nemen dit ruimtestation in en converteren de verzamelde zonne-energie naar een schokgolf die San Francisco vernietigt. Ze hopen de VS op deze manier te dwingen tot een volledige en onvoorwaardelijke overgave. De VS reageert en draagt haar strijdkrachten op om het ruimtestation te heroveren, voordat de Russen hun volgende doelwit – New York – kunnen vernietigen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box