Ubisoft brengt Anno 2205: Asteroid Minder naar mobiel

thumbnail

Anno 2205: Asteroid Miner nu gratis beschikbaar als download voor Apple en Android toestellen. Anno 2205: Asteroid Miner is een galactische Match 3 puzzelgame. De game is ontwikkeld door de makers van de populaire Anno games en biedt gamers de mogelijkheid om een mobiel ruimte-avontuur te beleven in het Anno-universum.

Anno 2205: Asteroid Miner daagt spelers uit om hun strategische planning skills te gebruiken in galactische puzzels. Combineer en knal door asteroïden in het Anno-universum, kies tussen verschillende melkwegstelsels en bezoek het ruimtestation om meer dan 120 upgrades te unlocken waarmee je in de game unieke voordelen hebt.
De game is speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten om zowel bestaande Anno-fans als nieuwkomers een uitdagende en frisse gameplay aan te bieden binnen het Anno-universum. De game heeft meer dan 180 missies, bonuslevels en kan offline gespeeld worden. Spelers kunnen ook zeldzame grondstoffen die ze in de app hebben overzetten op de PC versie van Anno 2205 om zo hun empirium groter te maken en hun city-building skills te vergroten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box