Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands bèta’s gespeeld door bijna 7 miljoen spelers

thumbnail

Meer dan 6,8 miljoen unieke spelers hebben de Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands bèta’s gespeeld tijdens de Closed en Open Beta. Daarmee zijn de bèta’s de grootste voor Ubisoft ooit. In totaal is er meer dan 2 miljard minuten gespeeld en heeft meer dan 60% van de spelers in coöp gespeeld.

In de Closed en Open Beta startten spelers hun strijd tegen het Santa Blanca kartel alvast in twee van de 21 provincies van de grootste action-adventure open wereld ooit gecreëerd door Ubisoft. Deze twee provincies boden bovendien geheel verschillende ervaringen: Itacua is de bloeiende, bergachtige beginprovincie van de game, terwijl Montuyoc de aanzienlijk uitdagendere provincie in het sneeuwachtige Altiplano is. Spelers van de bèta’s hebben massaal feedback gegeven aan het ontwikkelteam, zodat zij spelers tijdens de lancering van de game de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

Als dank aan alle fans, krijgen alle spelers die hebben meegedaan aan de technical test, Closed Beta of Open Beta en die de volledige game voor 31 maart 2017 op hetzelfde Ubisoft account spelen, gratis toegang tot de Unidad Conspiracy beloning*. Deze beloning bestaat uit drie exclusieve missies in de Media Luna regio, één van de bolwerken van de Unidad, en is na de lancering van de game beschikbaar als download**.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelt zich af in Bolivia, de grootste action-adventure open wereld ooit gecreëerd door Ubisoft. Bolivia is tevens een land dat door het corrupte Santa Blanca drugskartel in een narcostaat is veranderd. Spelers hebben de taak om een einde te maken aan het kartel, wat daar ook voor nodig is. De indrukwekkende, responsieve open wereld stelt spelers in staat om voor iedere situatie een eigen speelstijl te kiezen en te bepalen hoe zij de missies willen uitvoeren. De gehele game kunnen spelers alleen doorkruisen, maar ook met drie vrienden in 4-speler online coöp.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box