Tiger Woods PGA Tour 14 nu in de winkels

thumbnail

Electronic Arts Inc. heeft vandaag aangekondigd dat Tiger Woods PGA TOUR 14 en Tiger Woods PGA TOUR 14:The Masters Historic Edition nu verkrijgbaar zijn. Beide edities eren de rijke golfhistorie en legendarische golfers met het compleet nieuw speltype Legends of the Majors, dat zes verschillende golftijdperken omvat, inclusief de bijpassende materialen en nachtgolf. Spelers krijgen bovendien voor het eerst in de geschiedenis van de franchise de kans om de Grand Slam te winnen door historische evenementen in alle vier de Major Championships te spelen.

Tiger Woods PGA TOUR 14 is enthousiast ontvangen door de pers. @Gamer Magazine schreef: “EA heeft er duidelijk voor gekozen om niet op zijn lauweren te rusten, ondanks de wetenschap dat het ook dit jaar de ranglijsten weer zal aanvoeren.” De game is beschikbaar voor het Xbox 360 videogame and entertainment systeem en het PlayStation 3 computer entertainment systeem. Zowel Kinect voor de Xbox 360 als PlayStation Move wordt ondersteund.

“We wilden met Tiger Woods PGA TOUR 14 de golfsport eren. Gamers en golfliefhebbers krijgen in deze game de kans om via legendarische spelers en onvergetelijke momenten meer te weten te komen over de geschiedenis van de Major Championships”, zegt Brent Nielsen, uitvoerend producent van Tiger Woods PGA TOUR 14. “We wachten met spanning op gamers die golflegendes gaan verslaan en zo een plaats verdienen in het overzicht van golflegendes.”

Tiger Woods PGA TOUR 14 bevat 20 championship-banen en meer dan 35 golfers uit de PGA TOUR en de LPGA TOUR. De game biedt verder innovatieve online game-ervaringen en verschillende, door de community voorgestelde gameplay-verbeteringen, die nauwkeurig weergeven wat een deelnemer aan de PGA TOUR op de baan ziet.

Naast alle content van Tiger Woods PGA TOUR 14, geeft Tiger Woods PGA TOUR 14: The Masters Historic Edition je de mogelijkheid om terug te keren naar 1934. Speel op de legendarische Augusta National Golf Club, met zijn bekende Par 3-baan en oefenfaciliteit, of maak een authentieke Green Jacket-presentatie mee. Deze editie bevat bovendien vier extra championship-banen, zodat het totaal op 25 komt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box