THQ komt met nieuwe filmgame op alle grote game systemen

thumbnail

THQ Inc. kondigt vandaag plannen aan om de WALL●E videogame samen met het gretig verwachte theatrale debuut van de Disney•Pixarfilm in de zomer van 2008 uit te brengen. De game wordt verwacht op alle grote game systemen uit te komen, inclusief de Xbox360 video game en entertainment systeem van Microsoft, PLAYSTATION 3 computerentertainment systeem, Playstation 2 computerentertainment systeem, PSP (Playstation Portable) systeem, WiiTM home video game systeem, Nintendo DSTM, Windows PC en Mac, evenals wireless devices.

De lang- lopende verhouding tussen THQ en Disney•Pixar heeft leveringen van meer dan 35 miljoen eenheden wereldwijd bereikt. De huidige overeenkomst van THQ met Disney•Pixar, die in 2004 aangekondigd werd, omvat rechten om games gebaseerd op vier pas gecreëerde Disney•Pixar filmeigendommen te creëren. De Ratatouille videogame van vorig jaar was het eerste eigendom dat door THQ onder deze overeenkomst uitgekomen is. De ontwikkeling voor WALL●E zal door THQ’s interne Heavy Iron Studios geleid worden.

Over de Videogame

Spelers zullen de controle nemen over WALL●E en EVE in een snel avontuur gebaseerd op de aankomende Disney•Pixar film. Het spel zal fans de meest opwindende momenten van de film laten herbeleven wanneer zij 10 werelden gevuld met ononderbroken actie en avontuur onderzoeken, samen met nek- aan- nek uitdagingen voor meerdere spelers. Spelers zullen de verhaallijn, karakters en belangrijkste locaties van de WALL●E film herkennen wanneer zij intense missies uitvoeren, gevaarlijke vijanden ontwijken en hun weg door een futuristische wereld besturen. Bovendien, zal de game nieuwe verhaallijnen en omgevingen bevatten dat bioscoopbezoekers niet in de bioscopen zullen zien.

Over de de film

Wat als de mensheid de aarde heeft moeten verlaten, en iemand de laatste robot heeft vergeten uit te zetten?

Academy Award®-winnaar Andrew Stanton (“Finding Nemo”), de inventieve vertellers en de technische geniën van Pixar Animation Studios (“The Incredibles”, “Cars,” “Ratatouille”) transporteren bioscoopbezoekers naar een Melkweg niet zo erg ver weg voor een computer- geanimeerde kosmische comedy over een vastberaden robot genaamd WALL•E.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x