THQ bevestigt ontwikkeling Saints Row: The Third – Enter the Dominatrix

thumbnail

De echte wereld mag dan een leugen zijn,… deze aankondiging is het niet. THQ Inc. (NASDAQ: THQI – News) en Volition, Inc.® kondigen vandaag trots de ontwikkeling van Saints Row: The Third – Enter The Dominatrix aan, de grensverleggende standalone uitbreiding van Saints Row: The Third. Genoeg gedold met 1 Aprilgrappen, het buitensporige game concept wordt deze herfst realiteit. Hij komt er echt aan.

Saints Row: The Third – Enter The Dominatrix is gepland voor release op Xbox 360, PlayStation 3 en PC, voor een aanbevolen retail prijs van €40. De game neemt de bekroonde, over-the-top actie van Saints Row: The Third en voegt daar de gameplay features aan toe die het meest gevraagd werden door de Saints Row community: gestoorde superkrachten.

“Sneller dan een cyber jetbike met open gedraaide gashendel, sterker dan een met steroïden opgespoten Luchadore, of met een sprong over een passagiersvliegtuig in volle vlucht springen… Dat zijn de krachten die je kan verwachten in de Dominatrix. Gebruik ze zoals je zelf wilt, het is geheel aan jou,” zegt Danny Bilson, executive Vice President, Core Game Production, THQ Inc. “Met wereldwijd meer dan 11 miljoen verscheepte exemplaren van de Saints Row franchise is het erg bevredigend dat we de Saints Row fans de features kunnen geven die ze het liefste willen. Gestoorde superkrachten,” voegt hij er nog aan toe.

Saints Row: The Third – Enter the Dominatrix gaat onmiddellijk verder na de gebeurtenissen uit Saints Row: The Third. Eeuwen geleden al heeft de buitenaardse krijgsheer Zinyak zijn oog laten vallen op onze planeet met haar natuurlijke rijkdommen en lekkere vrouwtjes. Terwijl hij zijn vloot voorbereidt op de invasie, maakt hij zich slechts om 1 ding zorgen: de Third Street Saints.

Ooit waren de Saints een eenvoudige straatbende uit Stilwater, maar ze groeiden uit tot een wereldwijd imperium met bombastische TV spots en consumentenproducten, het soort TV spots en producten waarvoor elke buitenaardse krijgsheer op doortocht even voor zou halt houden. Het is overduidelijk: de Saints zijn eenvoudigweg de grootste bazen op aarde.

Om zijn troepen voor te bereiden op de invasie, ontvoert Zinyak de leider van de Saints en houdt hem gevangen in een virtuele wereld. Deze wereld lijkt perfect op Steelport, om de waarheid voor je te verbergen. Hier ben je namelijk niet meer dan een slaaf. Welkom… in de Dominatrix.

Meer details en een first look van Saints Row: The Third – Enter The Dominatrix kan je deze zomer verwachten.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  9 maanden geleden

  Ja, GTA blinkt ook ‘t verst uit in het genre, maar een leuke alternatief is nooit verkeerd. Opzich was SR 2 ook wel vermakelijk, maar een topper is het in ieder geval niet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  9 maanden geleden

  Proberen moet je het zeker. Het is een OTT GTA cloon. Maar de DLC viel zwaar tegen en velen vonden het geen waar voor de prijs van de Season Pass. (veels te kort) Dat deze standalone is valt ook tegen. Vraag me ook af hoe lang deze zal zijn.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  9 maanden geleden

  Ik wil Saints Row 3 eigenlijk nog wel keer proberen, maar komt er gewoon niet van. Het is natuurlijk geen topper zoals GTA, maar de fun factor van SR is altijd best hoog. Wie weet nog’s keer uit de budget bak halen.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x