Thief verschijnt 28 februari voor de PlayStation, Xbox en PC

thumbnail

Het gaat er slecht aan toe in City een stad waar de rijken het goed hebben en de minderbedeelden in ellende leven. Terwijl de armen geteisterd worden door ziekte en hongersnood, al wachtend op verandering, krijgt de stad het meer en meer te verduren. In deze schimmige wereld beweegt Garrett zich voort, de Master Thief die jij mag bijstaan.

Kruip als speler in de huid van Garrett, een duistere meesterdief met unieke vaardigheden. Gebruik diens uitgebreide wapenarsenaal om de best bewaarde geheimen te ontfutselen en verken als een ware sluipspecialist de geplaagde stad vanuit duistere steegjes en talloze steile daken. Infiltreer zwaarbewaakte villa’s en verberg jezelf in donkere hoekjes om onopgemerkt in je missies te slagen. Word één met de wereld van Thief en schrijf geschiedenis.

De gerenomeerde Thief-franchise wist sinds 1998 reeds heel wat fans voor zich te winnen en scoorde bij de critici telkens in de 80% en 90%. Een reboot na tien jaar is dan ook verdiend. Thief is ontwikkeld door Eidos Montreal en wordt uitgegeven door Square Enix. De game ligt vanaf 28 februari in de rekken en is beschikbaar voor PC, Xbox 360, Playstation 3, Xbox one en Playstation 4. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x